KyOTV Napisano 11 Stycznia Mam taki problem wgrałem nutki i jak ma grac nutka na koniec rundy to w konsoli pojawia sie komunikat "S_StartSound: Invalid sample rate (48000) for sound '*misc\tecnohard\bedoes & lanek feat. dj johny - brzydkie rzeczy tekst.mp3'." i nutka nie gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whyind Napisano 11 Stycznia Abner Res nie puszcza muzyki o częstotliwości innej niż 44100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano 11 Stycznia dzk ale teraz juz wiem i prosze administratorów o pozamykanie dotychczasowych moich tematów dzk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano 11 Stycznia 3 godziny temu, whyind napisał: Abner Res nie puszcza muzyki o częstotliwości innej niż 44100 a gdzie mam to zminić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whyind Napisano 11 Stycznia Np. w Audacity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano 12 Stycznia jak zminiam to poźniej musze ustawić 128kbps ale gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whyind Napisano 13 Stycznia Plik>Eksportuj>Eksportuj jako MP3: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano 13 Stycznia rozwiązany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach