KyOTV Napisano Poniedziałek o 13:32 Mam taki problem wgrałem nutki i jak ma grac nutka na koniec rundy to w konsoli pojawia sie komunikat "S_StartSound: Invalid sample rate (48000) for sound '*misc\tecnohard\bedoes & lanek feat. dj johny - brzydkie rzeczy tekst.mp3'." i nutka nie gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whyind Napisano Poniedziałek o 15:46 Abner Res nie puszcza muzyki o częstotliwości innej niż 44100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano Poniedziałek o 17:07 dzk ale teraz juz wiem i prosze administratorów o pozamykanie dotychczasowych moich tematów dzk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano Poniedziałek o 19:37 3 godziny temu, whyind napisał: Abner Res nie puszcza muzyki o częstotliwości innej niż 44100 a gdzie mam to zminić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whyind Napisano Poniedziałek o 20:31 Np. w Audacity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano Wtorek o 16:34 jak zminiam to poźniej musze ustawić 128kbps ale gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whyind Napisano Środa o 00:06 Plik>Eksportuj>Eksportuj jako MP3: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KyOTV Napisano Środa o 17:33 rozwiązany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach