Gość HOW?! Napisano 23 Listopada 2018 Cena: Do uzgodnienia.Forma płatności: Przelew/Paypal/Paysafecard.Kontakt: Gadu-Gadu: 51056218 & Prywatna wiadomość.Opis: Cześć, mam na sprzedaż dwa Serwery z gry Counter-Strike: Global Offensive (128TR) oraz jeden Serwer z gry Counter-Strike: 1.6 Serwery są czyste, nie ma na nich żadnej paczki! Typ Serwerów: Publiczny Sloty: 32 Opłacone na: 30 dni Hosting: https://www.1shot1kill.plHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Screeny: Na Gadu-Gadu lub w Prywatnej Wiadomości. Każdy Serwer jest na innym koncie (każde konto jest moje). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET 3 Napisano 24 Listopada 2018 Wyłapałeś kody z Facebooka wczoraj? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HOW?! Napisano 24 Listopada 2018 @MAGNET tak, dlatego cenę mogę dać aż o kilka % taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach