zakko Napisano 13 Lutego Mam problem z pluginme kiedy go kompiluje pokazuje że nie mam biblioteki multicolor mimo iż ją mam proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bioły Napisano 13 Lutego Hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zakko Napisano 13 Lutego Poprawiłen nadal to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zakko Napisano 13 Lutego A wiesz może co to oznacz [SM] Failed to load plugin "advanced_godmode.smx": Unable to load plugin (no debug string table). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grafit Napisano 13 Lutego zamiast multicolors uzyj colorvariables bo to jwst prawie to samo co multicolors Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoMci4k Napisano 17 Lutego Podeślij mi to na pv to ci to zrobię ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach