Skrzacik 4 Napisano 2 Grudnia 2018 Opis Plugin dodaje kontakt na serwer Konfiguracja Kontakt możemy edytować w addons/sourcemod/configs/kontakt.txt Komendy sm_kontakt Instalacja Standardowa Download addons.7zHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! kontakt.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET 1 Napisano 2 Grudnia 2018 Szanuje za własnoręcznie napisany plugin ? GJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truskafka Napisano 27 Stycznia 2019 Super plugin + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anox1920 Napisano 7 Września 2019 (edytowane) PLIKHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami!(plugin) pobrałem, edytowałem plik kontakt.txt i wyskakuje mi dalej to co było 😕 @Skrzacik Edytowane 7 Września 2019 przez Anox1920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikita Chruszczow 1 Napisano 7 Września 2019 19 minut temu, Anox1920 napisał: PLIKHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami!(plugin) pobrałem, edytowałem plik kontakt.txt i wyskakuje mi dalej to co było 😕 @Skrzacik Użyj któregoś z pluginów, według mnie są lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach