Kacper GOSetti.pl Napisano 8 Grudnia 2018 Dzień Dobry Jako przedstawiciel serwisu GOSetti.pl chciałbym dumnie przedstawić nową promocję przygotowaną dla naszych aktualnych oraz nowych klientów. Wspomniana promocja dotyczy klasycznej reklamy MasterBoost. Wykup reklamę o dowolnej stawce na minimum 10 dni, a my dodamy do niej 2 DNI GRATIS! Aby odebrać bonus należy skontaktować się z naszym supportem i w wiadomości podać ID reklamy, lub IP serwera. Kontakt: GG: 64044029 E-mail: kacper@gosetti.pl Promocja trwa do 12 grudnia włącznie. Dlaczego warto skorzystać z promocji i wykupić właśnie teraz reklamę GOSetti MasterBoost? Po świetnym starcie oraz późniejszej stagnacji serwisu nadszedł przełomowy moment. Z dumą informujemy o podpisaniu kontraktu z bardzo dużym dostawcą ruchu. W związku z tym nasze statystyki już w pierwszych dwóch dniach wzrosły 3-krotnie i ciągle rosną. Ilość odświeżeń bije rekordy w blisko 350-ciu dniowej historii naszego serwisu. Aby zobaczyć jak wygląda to w praktyce zapraszamy na naszą stronę https://gosetti.pl/.Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Każdy z Państwa będzie mógł samodzielnie ocenić wzrost zapełnienia serwerów posiadających reklamę TOP3 lub MasterBoost. Poniżej prezentujemy parę screenów z serwerów posiadających reklamę wraz z ich gwałtownym skokiem zapełnienia: Serwer powstał 3 dni temu: Osoby zainteresowane bardziej szczegółowymi informacjami zapraszamy do skontaktowania się z supportem. Z dumą zaprezentujemy osiągi naszego serwisu. Przypominamy także, iż jesteśmy otwarci na współpracę z sieciami serwerów. Interesuje Cię zniżka na reklamy, lub masz jakieś indywidualne wymagania bądź spostrzeżenia? Po prostu napisz! ? Z wyrazami szacunku Support GOSetti.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dbk Napisano 11 Marca 2019 Jeden z członków supportu tego serwisu stwierdził, że mój serwer najwidoczniej jest mało atrakcyjny, ale z tego co widać na screenie powyżej, chyba każdy ma z tym problem. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorix Napisano 11 Marca 2019 Miałem serwer top 2 głosowanie i ledwo co ludzie wchodzili a jednego dnia było 0 osób (no czasami 1/2 ) jak napisałem do supportu to stwierdzili że wszystko jest ok dodane itd i że to nie ich problem że jest mniejszy ruch na ich stronie ale hajs już nie odzyskam a pusty serwer. Po jakimś czasie kupiłem stawkę 17 na drugi serwer i było tak jak na obrazku @dbk ledwo co grali ale kto grał no admini grali więc efekty reklamy jak na razie są drastyczne. Jakiś czas temu było ok i dawała efekty teraz nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqower 1 Napisano 11 Marca 2019 U mnie tak samo kiedyś jak miałem reklamę to był efekt, teraz to nic nie widać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde 1 Napisano 11 Marca 2019 Kurła kiedyś to było (serio) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dbk 1 Napisano 11 Marca 2019 7 godzin temu, Sqower napisał: U mnie tak samo kiedyś jak miałem reklamę to był efekt, teraz to nic nie widać Potwierdzam, coś ewidentnie u nich się popsuło, ale będą wciskać kit, że to my jesteśmy zjebami, którzy nie potrafią skonfigurować serwerów pod graczy. Zastanawia mnie jedynie dlaczego ludzie dalej inwestują kwoty rzędu 15-20PLN/dzień a czasem nawet więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky 1 Napisano 12 Marca 2019 To nic nie daje nie opłaca się nic tam kupować. 0 efektów ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ErwinH2K 2 Napisano 16 Marca 2019 Pozwolę się wypowiedzieć. Gosetti miało chwilowy wzrost gdzie reklamy dawały sporo- działo tak się po wejściu f2p + masowym downloadem skin changer'a. Lecz za tym szła masa osób używająca wspomagacze. Obecnie reklamy są opłacalne- jedynie za TOP4 głosowania pod warunkiem, że serwer posiada już jakiś graczy (traktuj to jako pomoc). Stawki są kiepskie, ostatnio kolega przy DM na stawce 21 zł/dzień (top 1 stawki, czyli 5 serwer na liście) nic nie otrzymał, kasa totalnie w błoto. Kieruje tutaj pytanie- gdzie są te statystyki ponoć 10 tysięcy odświeżeń listy? Bo ich poza topką kompletnie nie widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorix 1 Napisano 16 Marca 2019 Stary top 4 takie że jak jest reklama to ktoś może będzie grał ale to tak jak mówisz muszą już grać jacyś gracze i po skończeniu reklamy nagle wszyscy znikają (nie zawsze ale zazwyczaj) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalee Napisano 19 Marca 2019 Moim skromnym zdaniem mi gosetti bardzo pomogło ?https://gosetti.pl/serwery/147.135.199.71:27015Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! serwer jest na reklamie od m-c ? głownie z stawka 15 zł za dzien ? Gosetti mi rozkreciło serwer czy mi sie tylko wydaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weak. Napisano 19 Marca 2019 9 minut temu, michalee napisał: Moim skromnym zdaniem mi gosetti bardzo pomogło ?https://gosetti.pl/serwery/147.135.199.71:27015Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! serwer jest na reklamie od m-c ? głownie z stawka 15 zł za dzien ? Gosetti mi rozkreciło serwer czy mi sie tylko wydaje ? Areny same w sobie kręcą się + większość graczy to F2P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorix Napisano 19 Marca 2019 1 godzinę temu, Weak. napisał: Areny same w sobie kręcą się + większość graczy to F2P. przyznaje racje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach