MAGNET 7 Napisano 23 Grudnia 2018 Jak zauważyliście, na forum została dodana nowa ranga - Little Hero Będą ją otrzymywały osoby, które aktywnie udzielają się na forum i pomagają innym użytkownikom i są na dobrej drodze do zostania Supportem ? W odróżnieniu od zwykłego użytkownika, Little Hero posiada następujące przywileje: Możliwość edytowania swoich postów Możliwość dania 20 reakcji (użytkownicy mają 10 reakcji) Możliwość blokowania swoich tematów wgląd do ukrytego działu dla supportów z możliwością komentowania (ale nie zakładania tematów) Rangę otrzymało 3 userów: @Master @Yamakashi @szogun Gratuluję i życzę dalszych sukcesów w naszej społeczności ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun 1 Napisano 23 Grudnia 2018 Oho jakie wyróżnienie tego to się nie spodziewałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master 1 Napisano 24 Grudnia 2018 A dziękuje, miło mi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 1 Napisano 24 Grudnia 2018 Mi również miło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET 2 Napisano 12 Stycznia 2019 Do ekipy dołącza @Brum Brum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach