nickerele Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Witajcie jestem nowy, Kupilem serwer na hostingu lecz jestem jeszcze w tym zielony. Probowalem wgrac pare pluginow ale albo serwer nie chce sie odpalic, albo po wgraniu np cod moda wyswietlilo mi sie menu wyboru klasy a potem wywalilo serwer. Co robie zle? Czy Cvary pluginu musze gdzies wpisywac? Jezeli tak to gdzie? Serwer na hostingu : https://serverproject.plHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami!, Metamod 1.10.7-dev+987 + Sourcemod 1.8.0.6027 Edytowane 7 Stycznia 2019 przez nickerele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mastah7991 Napisano 7 Stycznia 2019 1. czy podpinasz baze - najważniejsze 2. error logi - równie ważne 3. hosting - to wcale nie ważne ale może komuś ta informacja sie przyda 4. wersja metamoda - to średnio wazne 5. wersja sourcemoda - to bardzo ważne xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickerele Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Raczej nie podpinam bo nie znam sie na tym. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez nickerele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickerele Napisano 7 Stycznia 2019 w logach znalazlem to : error: libcurl.so: cannot open shared object file: No such file or directory success = no Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank' Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank' Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank' Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank' Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank' Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank' Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank' Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank' Commentary: Could not find commentary data file 'maps/d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET 2 Napisano 7 Stycznia 2019 Polecam ten kanał: https://www.youtube.com/channel/UCSqIhkQrzh_QNnALNRpPd1gHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! ? (nie odpowie na Twoje pytanie, ale to dobry start) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickerele Napisano 7 Stycznia 2019 Ogladam caly czas i serwer chodzi, wgralem 2 komendy ale mam problem z wgraniem np takiego CodModa. Kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart Napisano 7 Stycznia 2019 1 godzinę temu, nickerele napisał: Ogladam caly czas i serwer chodzi, wgralem 2 komendy ale mam problem z wgraniem np takiego CodModa. Kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac... Radzę Ci na razie usunąć coda i najpierw zrobić jakiś inny mod np. 3 maps, only dd2, only mirage, ffa, gdyż cod może być za grubą rybą dla Ciebie i szybciej zniechęcisz się zanim stworzysz dobry serwer. Najpierw naucz wygrywać pluginy, dowiedz się gdzie co i jak się wgrywa, jak działają cvary itd. Rób małe kroki a dojdziesz do celu. Forum jest otwarte na nowych użytkowników w tych sprawach, więc śmiało możesz na tym forum pisać o swoich problemach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickerele Napisano 7 Stycznia 2019 Tak, tylko nawet z wgraniem takiego moda mialbym problem bo srednio wiem gdzie co umiescic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 25 Lutego 2019 Na forum właśnie pojawił się temat "jak wgrać plugin", zachęcam do zapoznania się jeśli nadal masz problemy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 25 Czerwca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach