MAGNET 3 1 Napisano 5 Lipca 2018 [Opis] Plugin daję możliwość patrzenia adminom przez ściany (efekt WallHacka). Plugin pomaga przy wyłapywaniu graczy podejrzanych o cheatowanie. [Cvary] Spoiler sm_csgo_adminesp - Określa czy automatycznie włączyć ESP/WH dla adminów flagę cheatowania (domyślnie flaga n) jeżeli jest obserwatorem/widzem sm_csgo_adminesp_mode - Określa w jakim trybie działa tryb prześwietlenia dla AdminESP: 0 = czerwona poświata (stara wersja, mniej obciąża cpu) 1 = kolorowa poświata, zależna od drużyny (nowa wersja, bardziej obciąża cpu) sm_csgo_adminesp_dead - Ustawia kiedy włącza tryb prześwietlenia: 0 = Włącza ESP w trakcie spawnu. 1 = Włącza w trybie obserwatora/widza sm_csgo_adminesp_tcolor - Określa kolor poświaty R G B A dla drużyny terrorystów. Aby wyłączyć wprowadź wartość "0 0 0 0". sm_csgo_adminesp_ctcolor - Określa kolor poświaty R G B A dla drużyny C-T. Zalecany format "R G B A" (ze spacjami) Dostępna jest jedna komenda do wywołania poprzez konsolę. sm_esp Umożliwia wszystkim graczom z dostępem wymuszającym dostęp do "csgo_admin_esp_cmd". Komenda może zostać użyta kiedy gracz jest żywy lub martwy. Warunkiem działania tej funkcji jest ustawienie cvaru w następujący sposób: sm_csgo_adminesp_mode "1" Dodatkowa konfiguracja : "Overrides" { "csgo_admin_esp" "abc" // Włącza tryb ESP dla adminów w trybie widza z flagami "abc" "csgo_admin_esp_cmd" "n" // Admini z dostępem do flagi "n" mogą, użyć komendy !esp w każdej chwili. } Wklejacie to do pliku admin_overrides.cfg - lokalizacja: //csgo/addons/sourcemod/config/ [Download] csgo_admin_esp.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesti Napisano 3 Lipca 2019 Witam posiada może ktoś update tego pluginu? Z tego co wiem nie działa ta wersja od stycznia 2019. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart Napisano 3 Lipca 2019 9 godzin temu, Czesti napisał: Witam posiada może ktoś update tego pluginu? Z tego co wiem nie działa ta wersja od stycznia 2019. https://forums.alliedmods.net/showpost.php?p=2629986&postcount=188Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesti Napisano 4 Lipca 2019 Testowałeś to ? Wgrałem na serwer to jedną drużynę tylko widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart Napisano 4 Lipca 2019 2 godziny temu, Czesti napisał: Testowałeś to ? Wgrałem na serwer to jedną drużynę tylko widać. Tak, u mnie działa. Dodałeś te komendy do server.cfg ? mp_teammates_are_enemies "0" sv_competitive_official_5v5 "1" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach