szogun 2 Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Hej Wiele osób, które tworzą serwer a są początkujący mają problem z poprawną konfiguracją serwera, postanowiłem udostępnić moje unikatowe ustawienia dla serwerów typu ffa/5vs5 Pliki można pobrać w załączniku. Mały wgląd w server.cfg ,reszta w pliku ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Log servers log on //Zapisywanie logow sv_logbans 1 // logowanie banow sv_logecho 1 // logowanie komend echo sv_logfile 1 // logowanie wydarzen multiplayer (gracz ten zabi? tego) sv_log_onefile 0 // logowanie do 1 pliku ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // Passwords rcon_password "" //Haslo rcon sv_password "" //Haslo serwera do polaczenia rcon_address "1" ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////// // Bot Convars bot_difficulty 1 // Okresla umiejetnosci botow dołaczająaych do gry. Wartosci to: 0 = latwy, 1 = normalny, 2 = twardy, 3 = ekspert. bot_chatter "off" // Kontroluj sposob mowienia botow. Dozwolone wartosci: "wylaczone", "radio", "minimalne" lub "normalne" bot_join_after_player 0 // Jezli niezerowe, boty czekaja, az gracz dolacza przed wejsciem do gry. bot_quota 0 // Okresla calkowitl liczbe botow w grze. bot_quota_mode "fill" // Okresla typ przydzialu. Dozwolone wartosci: "normalny", "wypelnij" i "dopasuj" ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// gamemode_competitive.cfgHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! server.cfgHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Edytowane 26 Stycznia 2019 przez szogun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sneaky Napisano 2 Marca 2019 Mam zapytanie, a dokłanie gdzie powinienem to wkleić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rabbit. 1 Napisano 26 Marca 2019 Do server.cfg. Podmień u siebie dwa pliki które pobrałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach