szogun Napisano 27 Stycznia 2019 Zastanawia mnie kwestia jak wygląda zabezpieczenia serwera przed haxma jak wiadomo z darmowych jest tylko smac , który w jakimś tam stopniu działa tylko na darmowe oprogramowanie. Teraz bardziej by mnie interesowało czy są jakieś płatne godne polecenia anty cheats do naszego poczciwego csa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patry$ Napisano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Jeszcze możesz sobie wgrać CowAntiCheat Edytowane 27 Stycznia 2019 przez Patry$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Qesik Napisano 27 Stycznia 2019 Patryk Jesteś pewien, że on działa? Zrobiłem kiedyś test i dla mnie jego skuteczność była niemalże zerowa. Więcej roboty wykonywał plugin, sprawdzający tekst na czacie, wykrywając frazę związaną z ezfrags ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patry$ Napisano 27 Stycznia 2019 4 minuty temu, Qesik napisał: Patryk Jesteś pewien, że on działa? Zrobiłem kiedyś test i dla mnie jego skuteczność była niemalże zerowa. Więcej roboty wykonywał plugin, sprawdzający tekst na czacie, wykrywając frazę związaną z ezfrags ? Używam go to zawsze z 30 osób dziennie banuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patry$ Napisano 5 Lutego 2019 Ostatnio chciałem też wrócić do smac, ale mam taki problem, że spamuje mi cały czas na say, że dany gracz jest podejrzany o czitowanie i to nie jest jedna wiadomość tylko z pietnaście. Dlatego może wy wiecie jak wyłączyć to spamowanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BobPixel 1 Napisano 5 Lutego 2019 Wyłącz podajze smac_eyetest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patry$ Napisano 5 Lutego 2019 1 godzinę temu, BobPixel napisał: Wyłącz podajze smac_eyetest Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 5 Lutego 2019 Hmm... Jak się nie mylę to CowAc wpiera bany tylko do wersji 1.6.2 w sourcebanie później one się nie dodają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 17 Lutego 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Pomoc udzielona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach