Truskafka Napisano 27 Stycznia 2019 Witam. Mam problem z konfiguracja Arena 1 vs 1. Problem polega na tym ze jest dostępna tylko 1 arena. Pisze że wszystkie areny są zajęte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun 1 Napisano 27 Stycznia 2019 Problem leży po stronie mapy, należało by przerobić mapę i dodać nowe areny, jedynym wyjściem dla ciebie będzie usunięcie danej mapy i zastąpienie ją inną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truskafka Napisano 27 Stycznia 2019 Nie będę zakładać nowego tematu może tu mi ktoś pomoże. Mam taki problem że jak dołączam na serwer i wybieram drużynę to wrzuca mnie do tej drużyny co wybrałem. Ale nie znika menu wyboru drużyn. Muszę nacisnąć Esc i dopiero się wyłącza. Jest gdzieś w w plikach cfg areny aby np automatycznie przydzielało do pustej areny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET Napisano 27 Stycznia 2019 A co z poprzednim problemem? Rozwiązany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truskafka Napisano 27 Stycznia 2019 19 minut temu, MAGNET napisał: A co z poprzednim problemem? Rozwiązany? Tak dodałem mapy które zawierają minimum 10 aren (tak było przynajmniej w opisie mapy i jest dobrze) Cytuj Przez MAGNET, 27 Stycznia 2019 To nastepnym razem poinformuj, że poradziłeś sobie i ładnie podziękuj. Łape elegancko strzeliłeś, więc prawie ideolo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach