Gość Napisano 27 Stycznia 2019 Witam, Gdzie za darmo dostane plugin pod serwer GoMOD? ponieważ nie chce mi się płacić za parę linijek kodu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET Napisano 27 Stycznia 2019 Aż tak dużych pluginów za free nikt nie pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Stycznia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, MAGNET napisał: Aż tak dużych pluginów za free nikt nie pisze Kurde myślałem, że wyjdzie jak z jackpotem pod DR ? 1 minutę temu, Roberrt napisał: Płatny u fabiana fabko.eu czy jakoś tak No wiem ale chce za darmo you know? bo jestem żydem nie będę płacić za parę linijek kodu @Brum Brum Może napiszesz GoMod'a za darmo? Edytowane 27 Stycznia 2019 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum Napisano 27 Stycznia 2019 18 minut temu, Matix8981 napisał: Kurde myślałem, że wyjdzie jak z jackpotem pod DR ? No wiem ale chce za darmo you know? bo jestem żydem nie będę płacić za parę linijek kodu @Brum Brum Może napiszesz GoMod'a za darmo? Nie przyda mi się, więc nie mam po co tego pisać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 27 Stycznia 2019 Wszyscy możemy się zgodzić, że temat można przenieść do placu zabaw ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truskafka Napisano 27 Stycznia 2019 Ja mam ten mod na swoim serwerze GOMOD MIRAGE i wątpię żeby co to ktoś dał za darmo bo u fabko kosztuje on 150 zł w cenę jest wliczone wgranie na serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach