Egnor Napisano 2 Lutego 2019 Witajcie mam pytanie szukałem dosłownie wszędzie pluginu który odpowiada za to ze gdy admin zbanuje danego gracza jest na czacie informacja Gracz Egnor został zbanowany na (Czas) za (powód) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun 1 Napisano 2 Lutego 2019 SourceBans ma taką opcję już w sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egnor Napisano 3 Lutego 2019 @szogun a gdzie dokładnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun 2 Napisano 3 Lutego 2019 W pliku sbpp_main lub w którymś z plików translations Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egnor Napisano 15 Lutego 2019 @szogun która linijka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) Musisz sam znaleźć, ja za ciebie twojego serwera nie będę prowadzić , trochę własnego wkładu aby się czegoś nauczyć ? Edytowane 15 Lutego 2019 przez szogun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egnor Napisano 15 Lutego 2019 ja za ciebie twojego serwera nie będę prowadzić Zabawany jesteś tylko pytam która linijka a ty ja za ciebie twojego serwera nie będę prowadzić xDDDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bioły Napisano 15 Lutego 2019 32 minuty temu, Egnor napisał: @szogun która linijka ? Frytki do tego? Jeśli umiesz z lekka edytować pluginy to samemu znajdziesz :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gejmer Napisano 13 Listopada 2019 rozwiazane ? bo tez bym takie cos chcial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach