Angel 13 Napisano 10 Luty (edytowany) Witam Czy ktoś z was spotkał się może z wtyczką do Sourcebansa która pozwala na nadanie admina/VIP'a na określony czas (jak w AMX Bans) a po określonym czasie dane flagi wygasają? Edytowano 10 Luty przez Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lisu 1 Napisano 10 Luty Ja korzystam z sklep-sms.pl i takowa możliwość istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel 13 Napisano 10 Luty Tak, sklep jest jakimś rozwiązaniem, lecz chodzi mi raczej o rozwiązanie stricte związane z SB 😉 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberrt 66 Napisano 10 Luty 1 godzinę temu, Angel napisał: Tak, sklep jest jakimś rozwiązaniem, lecz chodzi mi raczej o rozwiązanie stricte związane z SB 😉 lol to podstawowo jest w sb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde 131 Napisano 10 Luty 15 minut temu, Roberrt napisał: lol to podstawowo jest w sb Mógłbyś wskazać konkretne miejsce gdzie się to ustawia 😉 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberrt 66 Napisano 10 Luty u mnie w bansach to tak to wyglada: efekt koncowy: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel 13 Napisano 10 Luty @Roberrt Wersja Sourcebans u Ciebie? 1.6.3? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weak. 8 Napisano 11 Luty 4 godziny temu, Angel napisał: @Roberrt Wersja Sourcebans u Ciebie? 1.6.3? Nie. https://github.com/SB-MaterialAdmin/Web/tree/master/web_uploadHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel 13 Napisano wtorek o 18:22 Podziękował, temat można zamknąć 😉 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde 131 Napisano wtorek o 18:48 Wiadomość wygenerowana automatycznie Pomoc udzielona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach