Weak. Napisano 11 Lutego 2019 Hej, wie ktoś może gdzie znajdę na Faceit'cie game_player_id? Jestem obecnie w pisaniu wtyczki, która wyciąga dane z JSON'a, lecz mam problem z odnalezieniem tego elementu. Tutaj API: https://developers.faceit.com/docs/tools/data_apiHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! nickname - Nick z Faceita game - Skrót gry game_player_id - A tutaj mam problem z znalezieniem tego ID Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 11 Lutego 2019 Nickname - get players game_player_id get players a co do id gry stawiam że musisz pobrać id gry później za pomocą js lub css coś takiego zrobić /players/{player_id} Wystarczyło kliknąć sobie na dany parametr aby zobaczyć opis ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weak. Napisano 11 Lutego 2019 11 minut temu, szogun napisał: Nickname - get players game_player_id get players a co do id gry stawiam że musisz pobrać id gry później za pomocą js lub css coś takiego zrobić /players/{player_id} Wystarczyło kliknąć sobie na dany parametr aby zobaczyć opis ? Ym nie, game_player_id jest kodowane jakimś szyfrem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach