Skocz do zawartości
GreenUp

[Rozwiązane] Ciągłe crashe serwera, logi akceleratora (IServerGameDLLGameFramefalse)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

 

Od pewnego czasu wywala serwer podczas spokojnej gry.

Logi z acceleratora:

Got a presubmit token from server: c58a0968***************
Uploaded crash dump: Crash ID: PN2Q-V7HP-6MTS
 

0	linux-gate.so!__kernel_vsyscall + 0x9
1	libc-2.24.so!gsignal + 0xb0
2	libc-2.24.so!abort + 0x157
3	libtier0.so + 0x1511b
4	linux-gate.so + 0xca0
5	server.so + 0xb18ea2
6	server.so + 0x54f2d6
7	server.so + 0x54f3c1
8	server.so + 0x549cdb
9	server.so + 0xab58f7

I tak ciągle po każdym wywaleniu serwera te same błędy. Szukałem czytałem i nic nie pomagało dlatego proszę o pomoc tutaj.

Dodatkowo 

meta list

[01] Query Cache 2 (1.0.0.1) by Hashira
[02] SourceMod (1.9.0.6275) by AlliedModders LLC
[03] CS Tools (1.9.0.6275) by AlliedModders LLC
[04] SDK Tools (1.9.0.6275) by AlliedModders LLC
[05] SteamWorks Extension (1.2.3) by Kyle Sanderson
[06] SDK Hooks (1.9.0.6275) by AlliedModders LLC
[07] PTaH (P Tools and Hooks) (1.0.9) by Phoenix ()

Error jaki pokazuje po crash;

15:20:34: SourceMod error session started
15:20:34: [CRASH] Accelerator uploaded crash dump: Crash ID: PN2Q-V7HP-6MTS
15:20:39: Error log file session closed.

w sm plugins list wszystkie pluginy działają.

 

Liczę na jakieś podpowiedzi.

Dzięki!

Przez Vasto_Lorde,

Zmieniam nazwę tematu! :D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Hej!
Podaję od razu link do akceleratora jakby ktoś miał problem ze znalezieniem: https://crash.limetech.org/pn2qv7hp6mts
Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami!

Czy próbowałeś już włączać i wyłączać pluginy lub czy sprawdzałeś czy błąd nadal występuje przy braku jakichkolwiek pluginów?

 

PS. Jest już temat z podobnym błędem, możesz sprawdzić czy podane w nim rozwiązania działają:

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Trudno jest to sprawdzić, ponieważ problem nie występuje ciągle tylko co jakiś czas. Jak na razie wyłączyłem pluginy ws i gloves i zobaczymy z tego co wiem to powoduje najczęstsze problemy dodatkowo podam zrzut konsoli. Fragment.

CHostage::Precache: missing hostage models for map de_mirage. Adding the default models.
Commentary: Could not find commentary data file 'maps/de_mirage_commentary.txt'.
Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank'
Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank'

 

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość wygenerowana automatycznie

 

Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie.

 

Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji.

 

 

PS. Rozwiązanie znajduje się tutaj:

 

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...