GreenUp Napisano 28 Lutego 2019 Cześć, Od pewnego czasu wywala serwer podczas spokojnej gry. Logi z acceleratora: Got a presubmit token from server: c58a0968*************** Uploaded crash dump: Crash ID: PN2Q-V7HP-6MTS 0 linux-gate.so!__kernel_vsyscall + 0x9 1 libc-2.24.so!gsignal + 0xb0 2 libc-2.24.so!abort + 0x157 3 libtier0.so + 0x1511b 4 linux-gate.so + 0xca0 5 server.so + 0xb18ea2 6 server.so + 0x54f2d6 7 server.so + 0x54f3c1 8 server.so + 0x549cdb 9 server.so + 0xab58f7 I tak ciągle po każdym wywaleniu serwera te same błędy. Szukałem czytałem i nic nie pomagało dlatego proszę o pomoc tutaj. Dodatkowo meta list [01] Query Cache 2 (1.0.0.1) by Hashira [02] SourceMod (1.9.0.6275) by AlliedModders LLC [03] CS Tools (1.9.0.6275) by AlliedModders LLC [04] SDK Tools (1.9.0.6275) by AlliedModders LLC [05] SteamWorks Extension (1.2.3) by Kyle Sanderson [06] SDK Hooks (1.9.0.6275) by AlliedModders LLC [07] PTaH (P Tools and Hooks) (1.0.9) by Phoenix () Error jaki pokazuje po crash; 15:20:34: SourceMod error session started 15:20:34: [CRASH] Accelerator uploaded crash dump: Crash ID: PN2Q-V7HP-6MTS 15:20:39: Error log file session closed. w sm plugins list wszystkie pluginy działają. Liczę na jakieś podpowiedzi. Dzięki! Przez Vasto_Lorde, 28 Lutego 2019 Zmieniam nazwę tematu! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 28 Lutego 2019 Hej! Podaję od razu link do akceleratora jakby ktoś miał problem ze znalezieniem: https://crash.limetech.org/pn2qv7hp6mtsHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Czy próbowałeś już włączać i wyłączać pluginy lub czy sprawdzałeś czy błąd nadal występuje przy braku jakichkolwiek pluginów? PS. Jest już temat z podobnym błędem, możesz sprawdzić czy podane w nim rozwiązania działają: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenUp Napisano 28 Lutego 2019 Trudno jest to sprawdzić, ponieważ problem nie występuje ciągle tylko co jakiś czas. Jak na razie wyłączyłem pluginy ws i gloves i zobaczymy z tego co wiem to powoduje najczęstsze problemy dodatkowo podam zrzut konsoli. Fragment. CHostage::Precache: missing hostage models for map de_mirage. Adding the default models. Commentary: Could not find commentary data file 'maps/de_mirage_commentary.txt'. Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank' Error parsing BotProfile.db - unknown attribute 'Rank' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 23 Maja 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. PS. Rozwiązanie znajduje się tutaj: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach