Kerel 303 Napisano 1 Marca 2019 Witam tworząc serwer korzystam z steam cmd i jestem zadowolony, lecz ostatnio pokazuje mi się w konsoli napis "Your serwer is out of date. Please update and restart" i nie wiem co mam z tym zrobić, proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET 1 Napisano 1 Marca 2019 Pokazuje jak robić update w pierwszym filmie na YT ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerel 303 1 Napisano 1 Marca 2019 5 godzin temu, MAGNET napisał: Pokazuje jak robić update w pierwszym filmie na YT ? masz racje zapomniałem XD ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky Napisano 1 Marca 2019 6 godzin temu, Roberrt napisał: odpalasz steamcmd i aktualizujesz login anonymous force_install_dir sciezka_Do_serwera app_update 740 validate jakos tak i elo update Nie zawsze używa się opcji validate, tym bardziej jak już modyfikowaliśmy jakieś ustawienia bądź pliki ? Validate powinno się używać moim zdaniem tylko przy pierwszej instalacji bądź gdy mamy jakieś błędy z plikami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 1 Marca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Pomoc udzielona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach