dbk 3 Napisano 2 Marca 2019 (edytowane) Cześć, Oferuję wykonanie każdego rodzaju grafiki za naprawdę śmieszne pieniądze (5,10,15, 20zł - w zależności co miałoby to być). Jestem amatorem, nie mam portfolio, ale mogę pokazać kilka przykładowych prac: Ceny do ustalenia na PW. Zawsze biorę pieniądze dopiero po obejrzeniu grafiki - jeżeli nie będziesz nią zainteresowany - nie płacisz. Kontakt STEAM: https://steamcommunity.com/id/dbbkk/Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Metody płatności: Przelew, PSC, PP, Skiny CS:GO, SMS Zlecenia biorę na wszystko - od prostych forumowych avatarów po całe layout'y. Robię też gif'y. Edytowane 2 Marca 2019 przez dbk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqower Napisano 7 Kwietnia 2019 Z ciekawości w jakich programach robisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dbk 1 Napisano 7 Kwietnia 2019 Adobe Photoshop CS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach