Sqower Napisano 4 Marca 2019 Witam jaki polecacie pluginów który pobiera z serwera modele itd korzystałem z tego https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=602270Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! ale jakoś dużo modeli jest czarnych Chyba że ja coś źle zrobiłem ale jedne są normalne a 2 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 4 Marca 2019 Zwykle download wpisuje się w pluginy które korzystają z niestandardowych plików. Osobiście korzystałem tylko z tego co podałeś i nie znam innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0naciak Napisano 4 Marca 2019 Najprawdopodobniej zapomniałeś o teksturach bądź po prostu nie skopiowałeś ich tak jak należy (mowa o folderze materials) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqower Napisano 4 Marca 2019 Zawsze robię to tak bo to do sklepu zepherusa Spoiler materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold/freedom_body.vmt materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold/freedom_body_d.vtf materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold/freedom_body_e.vtf materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold/freedom_body_n.vtf materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold/freedom_mag_body.vmt materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold/freedom_mag_body_d.vtf materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold/freedom_mag_body_e.vtf materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold/freedom_mag_body_n.vtf materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold/lens01.vmt materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold/mode.vmt materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold/lens01.vtf materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold/scan.vtf materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold_sniper/freedom_body.vmt materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold_sniper/freedom_mag_body.vmt materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold_sniper/mode.vmt materials/models/weapons/v_models/freedom_blackgold_sniper/lens01.vmt models/weapons/v_shot_freedom.dx90.vtx models/weapons/v_shot_freedom.mdl models/weapons/v_shot_freedom.vvd models/weapons/w_shot_freedom.dx90.vtx models/weapons/w_shot_freedom.mdl models/weapons/w_shot_freedom.vvd models/weapons/w_shot_freedom_dropped.dx90.vtx models/weapons/w_shot_freedom_dropped.mdl models/weapons/w_shot_freedom_dropped.phy models/weapons/w_shot_freedom_dropped.vvd I nw czemu ale nie które skiny są po prostu czarne a nie które działają normalnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0naciak Napisano 5 Marca 2019 Zapodaj cały spakowany model to ocenimy co i jak, dodatkowo możesz rzucić też źródło ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqower Napisano 5 Marca 2019 5 godzin temu, d0naciak napisał: Zapodaj cały spakowany model to ocenimy co i jak, dodatkowo możesz rzucić też źródło ? Rozwiązałem problem innym downoladerem ? ale dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde 1 Napisano 5 Marca 2019 To zapodaj jak konkretnie rozwiązałeś problem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqower 1 Napisano 6 Marca 2019 (edytowane) https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2482408Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Użyłem tego zapomniałem dodać ? Edytowane 6 Marca 2019 przez Sqower Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 6 Marca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Pomoc udzielona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach