Mesharsky 10 1 2 Napisano 11 Marca 2019 Witajcie, przedstawiam wam trochu odświeżonego starszego mojego vipa który posiada kilka nowych przydatnych funkcji. Stary plugin: Kliknij tutaj!Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Plugin posiada kilka fixów i poprawek w kodzie. Lista Funkcji Dodatkowe HP na start rundy. Dodatkowe HP za zabójstwo. Dodatkowe HP za headshota. Zwiększona prędkość ruchu. Można zmienić grawitacje. Darmowa kamizelka + hełm. Darmowe granaty na start rundy(Wszystkie typy) Dodatkowe pieniądze na start rundy. Dodatkowe pieniądze za zabójstwo/headshot. Dodatkowe pieniądze za podłożenie/rozbrojenie bomby. Dodatkowe pieniądze za wygranie rundy. Podwójny skok. Tag [VIP] w tabeli. Menu broni od danej rundy. Darmowy VIP od x do x godziny. Lista vipów online pod komendą !vipy / !vips Przywitanie oraz pożegnanie vipa gdy wchodzi/wychodzi na serwer. Pisanie w HUD raz na 120 sekund pod komendą: !vipsay Wiadomość Pieniądze dla vipa za zabójstwo z noża. [Nowość] Nieskończoność amunicji dla VIPA domyślnie wyłączone. Instalacja Plik H2K_Vip.smx dodaj do /csgo/addons/sourcemod/plugins. Plik H2K_Vip.sp dodaj do /csgo/addons/sourcemod/scripting (Opcjonalne). Plik h2k-vip.phrases.txt dodaj do /csgo/addons/sourcemod/translations (WYMAGANE) Wszystkie pliki potrzebne będą w załączniku. UWAGA: By ustawić vipa na daną flagę musimy: W cvarach macie domyślnie flagę "o" Zmienić sobie tam możecie wszystko Wymagania: Sourcemod 1.10.0+ ( Jak chcesz by ci działało na SM 1.9 proszę o skompilowanie pluginu na tej właśnie wersji.) Konfiguracja Plik konfiguracyjny utworzy się po załadowaniu pluginu na serwer. Przyszłość! Plugin będzie stale rozwijany z czasem, dodanie nowych nowości, możliwe że dodanie systemu MySQL oraz przepiszę go kiedyś na KeyValues z niesamowitymi opcjami Jednak aktualnie mnie czas ogranicza. Miłego korzystania ❤️. Wersja 1.9 aktualna. STARE WERSJE: H2K_Vip.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! H2K_Vip.smxHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! 1.4 H2K_Vip.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! H2K_Vip.smxHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! 1.5 NOWE WERSJE: 12/12/2019 1.9 H2K_Vip.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! H2K_Vip.smxHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! h2k-vip.phrases.txtHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! H2K_Vip.smxHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! H2K_Vip.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jokersik 1 Napisano 12 Marca 2019 (edytowane) @Mesharsky Jest mały błąd z przywitaniem komendy odpowiadająca za zmiane koloru wyświetla także w przywitaniu, zmiana koloru nie działa. Widziałem ze w pliku .sp można to edytować ale jaak edytuje nie bedzie trzeba skompilować pliku smx na nowo ? Jak to bylo w 1.6 ?: D Albo po prostu naprawić błąd ╔════════════════════════════════════════╗ ★ [VIP] ★ VIP ★ {darkred} moj nick {yellow}dołączył do gry ╚════════════════════════════════════════╝ Edytowane 12 Marca 2019 przez Jokersik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky 1 Napisano 12 Marca 2019 No tak, bo we wcześniejszym vipie używałem multicolors, i po prostu tak bardzo się przyzwyczaiłem do multicolors że odbija mi czasami i samo mi to dopisuje. Wystarczy usunąć te wartości, wejdzie dzisiaj update ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NWayne 1 Napisano 12 Marca 2019 Przy wychodzeniu vip'a "dołączył do gry". Przez Mesharsky, 12 Marca 2019 Zaraz już naprawię:D dziękować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky 2 Napisano 12 Marca 2019 #fixed Również dodałem do pierwszego posta ? H2K_Vip.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! H2K_Vip.smxHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kryhan Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow 1 Napisano 15 Marca 2019 6 minut temu, kryhan napisał: Zablokowali ściąganie bo błąd jest bodajże jakiś. chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kryhan 1 Napisano 15 Marca 2019 Dnia 12.03.2019 o 18:25, Mesharsky napisał: #fixed Również dodałem do pierwszego posta ? H2K_Vip.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! H2K_Vip.smxHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! niby #fixed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 15 Marca 2019 napiszę ci to wielkimi literami xD jest wyłączone pobieranie przez administratora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky Napisano 16 Marca 2019 Proszę link do pobrania: https://www45.zippyshare.com/v/mrftJQwX/file.htmlHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 16 Marca 2019 (edytowane) dziękuję EDIT: dałbyś radę przerobić na mvipa np? bo ja nie wiem co muszę przerobić aby to działało Edytowane 16 Marca 2019 przez Shadow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky Napisano 16 Marca 2019 12 minut temu, Shadow napisał: dziękuję EDIT: dałbyś radę przerobić na mvipa np? bo ja nie wiem co muszę przerobić aby to działało mvipa? W sensie twojego vipa czy jak bo nie rozumiem :D. Co ci nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 16 Marca 2019 @Mesharsky źle napisałem heh sorki. Chodzi mi o to aby były 2 wersje tego vipa. W sensie Vip w którym se ustawie co ma mieć i mvip w którym też se ustawie co ma mieć w cfgie ? nie wiem czy dobrze to wyjaśniłem? heh Przez Mesharsky, 16 Marca 2019 Może w nocy ci to tutaj wrzucę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 17 Marca 2019 @refresh ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 17 Marca 2019 1 godzinę temu, Shadow napisał: @refresh ? https://www3.zippyshare.com/v/0Xx0XkhV/file.htmlHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Do admin_overrides.cfg dopisz sm_MVip "flaga" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 17 Marca 2019 ale mam wpisac "MVIip" czy normalnie moge "mvip" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 17 Marca 2019 generalnie buguje mi serwa ten vip i mvip ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 17 Marca 2019 coś z tym vipem jest ? albo mam starszą wersje nie wiem ? naprawde chciałem aby działał poprawnie a tak jak dodam vipa to postać utyka w powiertrzu i nawet na noclipie nie moge latac nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky Napisano 17 Marca 2019 5 godzin temu, Shadow napisał: coś z tym vipem jest ? albo mam starszą wersje nie wiem ? naprawde chciałem aby działał poprawnie a tak jak dodam vipa to postać utyka w powiertrzu i nawet na noclipie nie moge latac nic Pewnie jak używasz noclipa to mój kod na doublejump coś może robić bo nic innego nie widzę, postaram się to naprawić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 17 Marca 2019 @Mesharsky chodzi o to, że na początku rundy wszyscy respią się w powietrzu i mają czarny ekran ? próbowałem na noclipie wyleciec i nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky Napisano 17 Marca 2019 23 minuty temu, Shadow napisał: @Mesharsky chodzi o to, że na początku rundy wszyscy respią się w powietrzu i mają czarny ekran ? próbowałem na noclipie wyleciec i nic A to dziwne, wyłącz wszystkie pluginy i włącz tylko mojego vipa i zobacz czy to samo się dzieje, bo na moich 3 serwerach wszystko działa prawidłowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 17 Marca 2019 @Mesharsky to już rano bo teraz nie mam jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 18 Marca 2019 usunąłem wszystkie pluginy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 18 Marca 2019 zobaczylem to sobie na innej mapce i powiem ze takie cos jest Counter-strike Global Offensive 2019.03.18 - 16.49.16.03.mp4Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky Napisano 18 Marca 2019 6 godzin temu, Shadow napisał: zobaczylem to sobie na innej mapce i powiem ze takie cos jest Counter-strike Global Offensive 2019.03.18 - 16.49.16.03.mp4Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Spróbuj w cvarach wyłączyć doublejumpa i zobacz czy błąd dalej wystepuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach