NeQ ҳ̸Ҳ̸ҳ 2 Napisano 23 Marca 2019 Cześć wszystkim, przyszedłem na to forum za @ErwinH2K, podobno można się tutaj bardzo wiele rzeczy dowiedzieć jak i nauczyć, można powiedzieć, że dopiero zaczynam jakąś tam "przygodę" z SM. Ja idę dalej przeglądać forum, a Wam życzę miłego dnia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ErwinH2K 1 Napisano 23 Marca 2019 Nie przyznaję się do niego. Cześć Kacperek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum 1 Napisano 23 Marca 2019 Witaj ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 1 Napisano 23 Marca 2019 Siemka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET 1 Napisano 23 Marca 2019 Witamy na forum ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde 2 Napisano 28 Marca 2019 @ErwinH2K Przypomnij mi żebym ci przelew wysłał za reklamę Eldo mordo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 1 Napisano 28 Marca 2019 Witam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart 1 Napisano 28 Marca 2019 Hello! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach