cyziek Napisano 23 Marca 2019 Witam. Szukam pluginu który co wybraną ilość rund robił rundę na tylko noscope. Pamiętam że ten plugin dodatkowo odgrywał sounda w stylu "NOSCOPE TIME!" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum Napisano 23 Marca 2019 2 godziny temu, cyziek napisał: Witam. Szukam pluginu który co wybraną ilość rund robił rundę na tylko noscope. Pamiętam że ten plugin dodatkowo odgrywał sounda w stylu "NOSCOPE TIME!" ? Daj link do muzyki to napiszę Ci taki plugin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqower 1 Napisano 24 Marca 2019 https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2528532Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyziek Napisano 24 Marca 2019 11 godzin temu, Sqower napisał: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2528532Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Ten plugin freezował mi serwer przy zmianie mapy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyziek Napisano 24 Marca 2019 12 godzin temu, Brum Brum napisał: Daj link do muzyki to napiszę Ci taki plugin Niech już będzie może bez tej muzyki, tylko z napisem w hsay "Runda NOSCOPE" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum 1 Napisano 24 Marca 2019 Nie testowałem. Zrobiłem tak, że, jak ustawisz ConVar sm_noscoperound na 0 to wyłącza rundy NoScope. Jak ustawisz sm_noscoperound na 0 i sm_noscoperoundchance ustawisz na większą niż 0 i nie większą niż 100 to masz losowanie czy ma być runda NS, czy nie. Jak pisałem na początku nie testowałem jak będą jakieś błędy to pisz to poprawię. ADEPT_NoScopeTime.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyziek Napisano 24 Marca 2019 W czasie rundy noscope da się używać celowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyziek Napisano 24 Marca 2019 I jednak muszę zrezygnować z hsay gdyż inny plugin wyświetla w tym miejscu statystyki. Czy byłbyś w stanie zrobić wyświetlanie tego w jakimś miejscu na ekranie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum 4 Napisano 24 Marca 2019 Już wszystko powinno działać, zmieniłem z PrintHintText na HUD`a. Dodałem Ci też komendę !fns dla admina którą możesz włączyć rundę Only NS, oczywiście możesz włączyć/wyłączyć tą komendę ConVarem sm_allowadmin_enable_noscope 0ADEPT_NoScopeTime.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyziek Napisano 25 Marca 2019 Działa! Dzięki ? Przez MAGNET, 25 Marca 2019 Jeśli ktoś pomógł Ci nagradzaj łapkami ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET Napisano 25 Marca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Pomoc udzielona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach