VestSmart 1 Napisano 12 Kwietnia 2019 Jest mały błąd na forum, który uniemożliwia wysłanie użytkownikowi prywatnej wiadomości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NeQ ҳ̸Ҳ̸ҳ Napisano 12 Kwietnia 2019 Ja mam identycznie w sytacji gdy chcę stworzyć nowy temat, także z dodawaniem zawartości też jest chyba błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weak. 1 Napisano 13 Kwietnia 2019 Podziwiam tego, który przepisywał furl'e na j.Polski ? Przez Vasto_Lorde, 24 Maja 2019 To ja >:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde 1 Napisano 14 Kwietnia 2019 Czy błąd nadal występuje? Czy nie przekroczyłeś przypadkiem limitu posiadanych wiadomości w skrzynce nadawczej/odbiorczej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Pozwolę sobie skorzystać z tematu - ja nie mogę dodać niczego w kodzie. "Coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie" ? PW chyba działają, wysłałem do Ciebie Vasto. + Oznaczanie nie śmiga. Ilekroć próbuję kogoś oznaczyć, kółeczko ładowania jest ustawione w trybie infinity ? Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart Napisano 14 Kwietnia 2019 5 godzin temu, Vasto_Lorde napisał: Czy błąd nadal występuje? Czy nie przekroczyłeś przypadkiem limitu posiadanych wiadomości w skrzynce nadawczej/odbiorczej? Teraz działa. ? Nie, nic nie przekroczyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 24 Maja 2019 Hej wszystkim! Widocznie był to błąd tymczasowy, gdyż (z tego co mi wiadomo) Ekipa nie poczyniła żadnych kroków w stronę rozwiązania problemu, a problemu już nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 24 Maja 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach