Brum Brum 337 Posted May 22 Jeżeli przeprowadziłeś ze mną jakąkolwiek transakcję to zapraszam do napisania swojej opinii na mój temat. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
szogun 149 Posted May 22 Osoba godna polecenia, wywiązuje się w 100% z zadań które mu się powierza. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SUPER TIMOR 177 Posted May 22 Fajny chłopak, kiedyś wspólnie nad czymś pracowaliśmy i sobie podpowiadaliśmy. Myślę, że i mój głos masz ? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
p4strike 1 Posted May 23 Godny polecenia, stara się jak może by pomóc i spełnić prośbę klienta ? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shadow 65 Posted June 29 dobre pluginy godne polecenia tak samo dobry support w razie problemów <3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ErwinH2K 38 Posted October 25 (edited) @Brum Brum to bardzo ogarnięta osoba, zaangażowana w to co robi, jak dla mnie bierze zdecydowanie za mało jeśli chodzi o robotę- tutaj na ogromny plus natomiast dla zlecających. Jeśli były błędy- naprawiał migiem, w przeciwieństwie do przykładowego n.o.x'a sam się pytał co chwilę co i jak, ostatnio zgłosiłem błąd po długim okresie od napisania i bez problemu się tym zajął. Korzystam z kilku pluginów tego programisty i mogę śmiało rzec, że jest to czołówka pod względem ambitnych oraz dobrze piszących skrypterów kanterka. Opinia jest w 100% szczera, nie pisana ze względu na sympatię czy coś w ten deseń. Edited October 25 by ErwinH2K 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maroxx 3 Posted October 29 @Brum Brum polecam allegrowicza, szybki i sprawny kontakt. Żadnych problemów podczas transakcji. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
VestSmart 47 Posted Sunday at 12:01 PM @Brum Brum Osoba cierpliwa, bardzo wytrwała i śmieszkowa. XD 😄 😄 Polecam tego Pana. Bardzo dobrze wykonał robotę. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites