xM3FiX Napisano 23 Maja 2019 (edytowane) A więc mam zapytanie, dodałem cvar sm_join_sound "sound/witamy.mp3" Pobrało mi pięknie, ale nie odtwarza mi nic a nic, a chciałbym by za każdym razem to robiło. Chodzi mi o odtwarzanie dźwięku wejścia na serwer, gdy tylko ktoś wejdzie. @Mesharsky @MAGNET ? Edytowane 23 Maja 2019 przez xM3FiX | CS4F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Napisano 23 Maja 2019 Jakiego pluginu używasz? Czy plik poprawnie ściąga się? Czy masz precachowanie dźwięku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xM3FiX Napisano 23 Maja 2019 (edytowane) https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=63161Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! tego użyłem @Master Edytowane 23 Maja 2019 przez xM3FiX | CS4F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum Napisano 23 Maja 2019 Ścieżka którą dałeś do cvara to "sound/witamy.mp3", więc ustawiłeś to w taki sposób, że musi się znajdować w /csgo/sound/sound dopiero w drugim folderze sound znajduje się twój plik witamy.mp3 Wystarczy, że dodasz kolejny folder sound w folderze sound bądź po prostu ustawisz cvar "witamy.mp3" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xM3FiX Napisano 23 Maja 2019 (edytowane) ahaaaaaaaaaa sm_join_sound "witamy.mp3" czyi tak ? Edytowane 23 Maja 2019 przez xM3FiX | CS4F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum 2 Napisano 23 Maja 2019 2 minuty temu, xM3FiX | CS4F napisał: ahaaaaaaaaaa sm_join_sound "witamy.mp3" czyi tak ? Tak, tak powinno działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xM3FiX Napisano 23 Maja 2019 działa i no super! dzięki !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 24 Maja 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach