xM3FiX 4 Posted May 23 Pomoże mi ktoś, czy jeśli mam Wasz vip, to jak teraz zrobić svipa? czy tylko wystarczy podmieniać flagę> czy muszę wgrać plugin z vip raz jeszcze? próbowałem kompilować plik .sp wasz z vip i mam coś takiego By Vasto_Lorde, May 24 Hej! Zmieniam nazwę tematu na bardziej adekwatną Share this post Link to post Share on other sites
Nevvy 2 Posted May 23 (edited) Najłatwiej będzie podmienić flagę i wgrać nowe SP :) Tylko pamiętaj o zmianie nazw cvarów idk, dodaj np do nich 1 Edited May 23 by Nevvy Share this post Link to post Share on other sites
Vasto_Lorde 331 Posted May 24 Error przy kompilacji "cannot read from file xxx" oznacza, że nie można odczytać pliku xxx, więc prawdopodobnie go nie posiadasz w folderze include w kompilatorze Share this post Link to post Share on other sites
xM3FiX 4 Posted May 24 Najgorsze jest to, że wszystko jest ? Share this post Link to post Share on other sites
Vasto_Lorde 331 Posted May 24 Możliwe, że jednak nie skoro kompilator pokazuje inaczej. Wklej screena z całą zawartością folderu include oraz ścieżką gdzie się ten folder znajduje Share this post Link to post Share on other sites
Vasto_Lorde 331 Posted June 25 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty i przeniesiony do działu "Przestarzałe tematy". Powodem jest brak rozwiązania problemu zawartego w temacie lub brak zainteresowania autora w jego rozwiązaniu. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Share this post Link to post Share on other sites