aBarteK Napisano 28 Maja 2019 Dzień dobry, @MAGNET napisał mi abym napisał takowy temat, a więc piszę, czy mógłby mi ktoś napisać dwa pluginy na vipa oraz svipa? Bym był bardzo wdzięczny :) Jeśli trzeba mogę zapłacić za takowe coś :) Z góry bardzo dziękuje. P.S Jeśli ktoś będzie chętny niech się ze mną skontaktuje albo tutaj albo na pv forum i dam wszelkie informajce dotyczące co miałby posiadać vip oraz svip. Cytuj Przez Vasto_Lorde, 29 Maja 2019 Poprawiam nazwę tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master 1 Napisano 28 Maja 2019 Napisz tutaj co ma posiadać vip i svip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aBarteK Napisano 28 Maja 2019 oki VIP ma posiadać: 105 hp na start rundy Dodatkowe 125$ za plant oraz defa Dodatkowe 100$ za killa Dodatkowe 115$ za headshoota Dodatkowe 100$ za runde Dodatkowe 150$ za wygraną rundę Darmowa kamizelka Dodatkowe 2hp za fraga a 4hp za headshoota prefix "VIP" na czacie oraz w tabeli(na czat jeśli da radę zielony) Rezerwacja slota Darmowy zestaw granatów Darmowa apteczka (która uzdrawia 50hp) Dostęp do stattracka oraz !gloves(jeśli nie da się to nie ma problemu, można to pominąć) O 3% porusza się szybciej Double jump SVIP ma posiadać: 110 hp na start rundy Dodatkowe 150$ za plant oraz defa Dodatkowe 115$ za killa Dodatkowe 130$ za headshoota Dodatkowe 125$ za runde Dodatkowe 175$ za wygraną rundę Darmowa kamizelka wraz z hełmem Dodatkowe 4hp za fraga a 6hp za headshoota prefix "SVIP" na czacie oraz w tabeli(na czacie jeśli da radę na żółto/pomarańczową) Rezerwacja slota Darmowy zestaw granatów Darmowa apteczka (która uzdrawia 50hp) Dostęp do stattracka oraz !gloves (jeśli nie da się to nie ma problemu, można to pominąć) Darmowy spadochron O 5% porusza się szybciej Double jump Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master 2 Napisano 28 Maja 2019 Praktycznie wszystko wykonasz w tym generatorze http://sklepcs.pl/?t=generator-vipHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Rezerwacje slota możesz zmienić w cfg/sourcemod/sourcemod.cfg // Requires: reservedslots.smx // Default: 0 sm_reserve_type 0 // Specifies the number of reserved player slots. Users with the reservation // admin flag set will be able to join the server when there are no public slots // remaining. If someone does not have this flag, they will be kicked. // (Public slots are defined as: maxplayers - number of reserved slots) // -- // Requires: reservedslots.smx // Default: 0 sm_reserved_slots 0 // Specifies whether or not reserved slots will be hidden (subtracted from max // slot count). Valid values are 0 (Visible) or 1 (Hidden). // -- // Requires: reservedslots.smx // Default: 0 sm_hide_slots 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aBarteK Napisano 28 Maja 2019 Faktycznie, dla vipa by stykło, ale niestety spadochronu tutaj nie ma dla svipa :/ btw mam plugin svip z tymi ustawieniami oraz spadochronem tylko, że bez medica, umiałbyś wgrać jakbym Ci wysłał plisk smx? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master 1 Napisano 28 Maja 2019 Tutaj masz spadochron z możliwością ustawienia na flagę https://forums.alliedmods.net/showpost.php?p=1877681&postcount=552?p=1877681&postcount=552Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cały temat https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=580269Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aBarteK Napisano 28 Maja 2019 Mogę prosić o Twojego steama? Miałbym jeszcze kilka pytań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Napisano 28 Maja 2019 4 minuty temu, aBarteK napisał: Mogę prosić o Twojego steama? Miałbym jeszcze kilka pytań https://steamcommunity.com/id/MasterWild/Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aBarteK Napisano 28 Maja 2019 Gdy wygenerowałem vipa, vip oddziałowuje na flagi administracyjne, gdy mam svipa 110hp to vip ma 105 i dodaje 5 administracji i przez to mam 115... :/ Potrzeba chyba gotowy plugin, mógłby ktoś takowy napisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 30 Maja 2019 Chyba nie trzeba pisać gotowego pluginu, wystarczy że wyłączysz dodatkowe 5HP dla administracji (jeśli dobrze rozumiem problem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weak. Napisano 31 Maja 2019 15 godzin temu, Vasto_Lorde napisał: Chyba nie trzeba pisać gotowego pluginu, wystarczy że wyłączysz dodatkowe 5HP dla administracji (jeśli dobrze rozumiem problem) Jemu chodzi o to, że ja ma dwie flagi od VIP'ow, to dodaje mu te wszystkie funkcje, a można przecież zrobić tak, że gdy ma się SVIP'a, to VIP będzie pomijany. ;X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aBarteK Napisano 27 Czerwca 2019 W dniu 31.05.2019 o 03:33, Weak. napisał: Jemu chodzi o to, że ja ma dwie flagi od VIP'ow, to dodaje mu te wszystkie funkcje, a można przecież zrobić tak, że gdy ma się SVIP'a, to VIP będzie pomijany. ;X właśnie tak drogi Weaku xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach