Shadow Napisano 12 Czerwca 2019 Siemka poszukuje działającego pluginu na spadochron tak aby działał normalnie przy bh gdy sie trzyma E "+use" znalazlem tylko taki ze w powiietrzu trzeba idealnie trzymac e zeby dzialal a szukam takiego aby np trzymac E i od wyskoku już działał chyba dobrze opisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky 1 Napisano 12 Czerwca 2019 Nie wiem jaki jest sens spadochronu żeby był na jedno kliknięcie, co będzie jak ktoś będzie chciał wcześniej spaść? Po to jest zrobiony na trzymanie przycisku by gdy go trzymasz spadochron w locie działał, gdy puścisz spadasz na dół, tak działało to w 1.6 i tak powinno to działać tutaj, Tutaj znalazłem dla ciebie 2 pluginy https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2638355Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2534158Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 12 Czerwca 2019 (edytowane) @Mesharsky czyli zle wytłumaczyłem, chodzi o to, że miałem plugin w którym trzymało się przycisk i cały czas spadochron działał, a dziś pobierałem i miałem tylko takie, że trzeba w powietrzy przycisk trzymać "a w tamtym można było już odpalić spadochron na ziemi jakby" ze po skoku odrazu działał już EDIT te dwa pluginy średnio chcą mi działać w jednym był problem "bfwritebyte" nie wiem co to a angielskiego az tak nie ogarniam Edytowane 12 Czerwca 2019 przez Shadow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 14 Czerwca 2019 Okej, czyli jeśli dobrze zrozumiałem, chcesz taki plugin, żeby można było już zanim się skoczy, na ziemi, zacząć naciskać E i w czasie naciśniętego E gdy zaczyna się skakać, spadochron już działa. Podaj proszę więc ten plugin który Ci działa, ale nie tak jak chcesz, pomyślimy nad rozwiązaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach