Thommen Napisano 16 Czerwca 2019 Dobry wieczór ? Szukam dobrego pluginu na retake, a raczej zamiennika do pluginu splewisa, o ile w ogóle istnieje. Mam wrażenie że retake splewisa nie działa najlepiej a właśnie chciałem sobie stworzyć serwer retake. Pomożecie? Pozdrawiam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 17 Czerwca 2019 o tym mówisz? https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=251829Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! jeśli tak to trzymaj bo to chyba jedyny jaki znalazłem jak znajdę więcej dam znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Mogę napisać taki plugin na zlecenie. Edytowane 17 Czerwca 2019 przez Yamakashi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 17 Czerwca 2019 Polecam yamakashiego :D od osoby słyszałem same pozytywy jeśli chodzi o pluginy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thommen Napisano 21 Czerwca 2019 Yamakashi jednak nie da rady zrobić tego pluginu. Czy ktoś inny może? Można potraktować jako zlecenie bo udało mi się troszkę funduszy zebrać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach