-Gamer- 7 Posted June 24 Mam problem polegający na pojawianiu się w GT co jakiś czas nicków graczy z dopiskiem [BOT]. Pokazuje w taki sposób graczy kiedy grają lub grali jakiś czas na serwerze. Nie pokazuje ich także za każdym razem tylko czasami.Po aktualizacji GT znikają Nie mamy na serwerze dodanych botów. W cfg mamy dodane bot_quota 0 bot_quota_mode fill Problem pojawił się pierwszy jakoś miesiąc temu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vasto_Lorde 331 Posted June 24 W sensie mam rozumieć, że jacyś gracze wchodzą na serwer z nickiem "[BOT] cośtam"? Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Gamer- 7 Posted June 24 (edited) Nie właśnie nie wiem w czym jest problem na serwerze pokazuje ich jako normalnych graczy ze steam id itp i przede wszystkim te osoby normalnie się oddzywają grają jest to ciężkie do wytłumaczenia bo pierwszy raz się z tym spotykam Być może to wina GT nie mam pojęcia Może system, że to boty no nie wiem Edited June 24 by -Gamer- Quote Share this post Link to post Share on other sites
SUPER TIMOR 177 Posted June 24 Błąd nie występuje tylko u Ciebie, u nas też to się zdarzyło : https://www.gametracker.com/server_info/51.75.37.4:27015/Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Nie wiemy co jest powodem ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
SUPER TIMOR 177 Posted June 24 Teraz to nawet GOTV nie czyta jako bota ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vasto_Lorde 331 Posted June 24 Niech napisze ktoś (aktualnie nie mam czasu) plugin rejestrujący wejście bota na serwer. Jeśli boty zostaną zarejestrowane i będą się zgadzały nicki z GT - będzie można dalej myśleć o rozwiązaniu problemu. Jeśli jednak żadnego bota nie zarejestruje, to może pomóc tylko i wyłącznie napisanie do GT z prośbą o rozwiązanie problemu #include <sourcemod> #pragma semicolon 1 public void OnClientAuthorized(int client, const char[] auth) { if (IsFakeClient(client)) LogError("BOT ENTERED YOUR SERVER %N", client); } Quote By Vasto_Lorde, June 24 Dodałem kod pluginu Share this post Link to post Share on other sites
-Gamer- 7 Posted June 26 (edited) po kilku min To było akurat nowe konto steam bez prime jakieś +/- 50h Ale są też konta, które mają po 100-200h aktywności na serwerze raz pokazuje dobrze a raz oznacza jako bota ale tylko na Gt na serwerze działa prawidłowo Edited June 26 by -Gamer- Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vasto_Lorde 331 Posted June 26 Nadal możesz sprawdzić moim pluginem z postu wyżej czy wykrywa graczy jako boty. Tak jak mówiłem: W dniu 24.06.2019 o 15:56, Vasto_Lorde napisał: Jeśli boty zostaną zarejestrowane i będą się zgadzały nicki z GT - będzie można dalej myśleć o rozwiązaniu problemu. Jeśli jednak żadnego bota nie zarejestruje, to może pomóc tylko i wyłącznie napisanie do GT z prośbą o rozwiązanie problemu Quote Share this post Link to post Share on other sites
live4net 22 Posted June 26 (edited) 47 minut temu, Vasto_Lorde napisał: Nadal możesz sprawdzić moim pluginem z postu wyżej czy wykrywa graczy jako boty. Gametracker nie ma możliwości wykryć, czy ktoś jest botem czy nie. Bez hasła rcon można pobrać jedynie nick, fragi i czas gry gracza. Wystarczy, że gracz, który jest wykryty jako BOT zmieni nick i już nie jest wykrywany jako bot. Na jakiej podstawie gametracker niektóre nicki oznacza jako boty? Nie mam pojęcia. Czasami są to proste nicki typu "Maciuś", a czasami bardzo skomplikowane typu "[PROS] %&@ Maniak | jakas.strona.pl" Edited June 26 by live4net 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites