zorix Napisano 26 Czerwca 2019 Cześć, Jakiś czas temu Edyta (seremakedyta.pl) zrobiła dla nas layout. Można poprosić o opinię co sądzicie o nim ? Z góry dzięki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 26 Czerwca 2019 Looks quite cool, natomiast nie mam pojęcia po co znajdują się tam te dwie baby, o wiele lepiej by to wyglądało bez żadnych postaci. Też trochę ten niebieski kolor w napisach "Logowanie" "Only awp" oraz "facebook". Nie jestem pewien czy to jest ten perfekcyjny "wyróżniający" się kolor, może można by znaleźć lepszy. Ale nie jestem designerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorix Napisano 26 Czerwca 2019 2 minuty temu, Vasto_Lorde napisał: Looks quite cool, natomiast nie mam pojęcia po co znajdują się tam te dwie baby, o wiele lepiej by to wyglądało bez żadnych postaci. Też trochę ten niebieski kolor w napisach "Logowanie" "Only awp" oraz "facebook". Nie jestem pewien czy to jest ten perfekcyjny "wyróżniający" się kolor, może można by znaleźć lepszy. Ale nie jestem designerem Tzn lay był robiony konkretnie pod nasze wytyczne i chcieliśmy aby były 2 postacie w headerze oraz ten niebieski kolorek aby styl nie był cały jednego koloru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dev Napisano 26 Czerwca 2019 @zorix fajnie tylko ten element widzę w 25 stylu taki sam tylko kolor zmieniony tak samo kontakt z adminami, jakiś "powiew świeżości" na te dwa elementy by nie zaszkodził ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorix Napisano 26 Czerwca 2019 (edytowane) 17 minut temu, masnuwa_ni napisał: @zorix fajnie tylko ten element Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! widzę w 25 stylu taki sam tylko kolor zmieniony tak samo kontakt z adminami, jakiś "powiew świeżości" na te dwa elementy by nie zaszkodził ? Wiesz co bo to ładnie wygląda i jest takie hmm domyślne na forach że nie myślałem żeby to jakoś inaczej zrobić A z tym panelem bocznym to zakodowane mam jak na razie tak Edytowane 26 Czerwca 2019 przez zorix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky Napisano 26 Czerwca 2019 W sumie bardzo podobne wszystko do starego laya, ale fajna kolorystyka i profesjonalne wykonanie gaficzki +1 Szkoda, że ta sama baba jest w 3 miejscach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach