VestSmart 5 Napisano 4 Sierpnia 2018 Cześć! Dzisiaj pokażę wam jakie są flagi (czyli uprawnienia) w SourceModzie. Legenda: Nazwa: // Flaga: // Opis: ADMFLAG_RESERVATION // a // Rezerwacja slotaADMFLAG_GENERIC // b // Admin ogólny (wymagane dla Adminów)ADMFLAG_KICK // c // Pozwala na Kickowanie (wykopanie) graczaADMFLAG_BAN // d // Pozwala na zbanowanie graczaADMFLAG_UNBAN // e // Pozwala na odbanowanie graczaADMFLAG_SLAY // f // Pozwala na slayowanie (zabicie) graczaADMFLAG_CHANGEMAP // g // Pozwala na zmianę mapyADMFLAG_CONVARS // h // Pozwala na zmianę cvarówADMFLAG_CONFIG // i // Pozwala na ładowanie cfg. na serwerzeADMFLAG_CHAT // j // Pozwala na pisanie na środku i z boku ekranu ADMFLAG_VOTE // k // Pozwala na tworzenie głosowańADMFLAG_PASSWORD // l // Pozwala na ustawienie hasła na serwerzeADMFLAG_RCON // m // Pozwala na używanie komend RCON.ADMFLAG_CHEATS // n // Pozwala na zmianę wartości sv_cheatsADMFLAG_ROOT // z // Posiada wszystkie flagiADMFLAG_CUSTOM1 // o // Flaga niestandardowa 1 ADMFLAG_CUSTOM2 // p // Flaga niestandardowa 2ADMFLAG_CUSTOM3 // q // Flaga niestandardowa 3ADMFLAG_CUSTOM4 // r // Flaga niestandardowa 4ADMFLAG_CUSTOM5 // s // Flaga niestandardowa 5 ADMFLAG_CUSTOM6 // t // Flaga niestandardowa 6 Co to znaczy, że flaga jest "niestandardowa"? - To znaczy, że flaga nie posiada funkcji. Do czego są potrzebne flagi "niestandardowe"? - Dzięki temu możemy stworzyć nową własną funkcję dla danej flagi (np. stworzyć pod flagę "o" Klasę Premium a pod flagę "p" VIP'a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET 1 Napisano 4 Sierpnia 2018 Robiłem już o tym film i w notatkach omawiałem wszystkie flagi xD <klik!>Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Niemniej, Twoje wydanie jest bardziej estetyczne i miłe dla oka. Podmieniłem w notatkach mój opis flag na reflinka do tego tematu ❤️ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart 1 Napisano 4 Sierpnia 2018 @MAGNET Wybacz. :P Nie oglądałem twojego filmu no i tak wyszło. Okej! Dzięki! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 5 Sierpnia 2018 @MAGNET to możesz podlinkować w swoim tutku ten temat ? Cytuj Przez MAGNET, 5 Sierpnia 2018 "Podmieniłem w notatkach mój opis flag na reflinka do tego tematu" xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach