Shadow Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Siemka mam problem z shavitem nie wiem zbytnio o co chodzi jeśli moglibyście to pomóżcie Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Shadow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 29 Czerwca 2019 Czy napewno masz wgrane wszystkie biblioteki które wymaga plugin ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) tak, raczej tak wgrywałem wszystko ale sprawdzę na wszelki wypadek :/ EDIT: tak wszystko mam i nic Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Shadow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum Napisano 29 Czerwca 2019 Połączenie z bazą danych jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 29 Czerwca 2019 ymmm nie widzialem nic o bazie danych. nie pamietam czy sie dodawalo, i nie wiem jaki trzeba miec "tytul" bazy danych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Skoro zapisujesz czasy/mapy/rekordy to raczej nie w cookisach ? ten tytuł to po prostu "shavit" dalej sam sobie wypełniasz. @EDIT Po uzupełnieniu oczywiście restart serwera Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Brum Brum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 29 Czerwca 2019 jest połączone i nic :/ dalej to samo chyba, że shavit ma inny "tytuł" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Resetowałeś serwer? Spróbuj sm plugins reload shavit-core.smx i podaj error jak wyskoczy. Nie, shavit nie ma innego "tytułu" Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Brum Brum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) EDIT: tylko to Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Shadow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum Napisano 29 Czerwca 2019 Skompiluj shavit-core u siebie i podobno będzie działać(wyczytałem podobny błąd w Deathmatch v2.0.9). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow 1 Napisano 29 Czerwca 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) sprawdzę może na testowym serwerze @Brum Brum można zamknąć popróbuje czegoś albo napisze do kogoś i na zlecenie plugin Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Shadow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 29 Czerwca 2019 Nie kompiluje CI się bo nie masz pliku shavit.inc lokalnie. Ściągnij go i wrzuć do folderu /includes/ w kompilatorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) 10 minut temu, Vasto_Lorde napisał: Nie kompiluje CI się bo nie masz pliku shavit.inc lokalnie. Ściągnij go i wrzuć do folderu /includes/ w kompilatorze xD kurde ty hahahaha zapomniałem o tym to zaraz hah xD Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Shadow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nevvy Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) 6 godzin temu, Shadow napisał: xD kurde ty hahahaha zapomniałem o tym to zaraz hah xD shavita kompilujesz na sm 1.10 Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Nevvy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 30 Czerwca 2019 @Nevvy kompilpowalem w 3 ostatnich wersjach xD ale dobra i tak zamknąć można mam plugin od @Brum Brum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joziu 1 Napisano 1 Lipca 2019 Żeby plugin działał musisz zainstalować wersje SourceMod Dev 1.10 (Linux) - https://www.sourcemod.net/downloads.php?branch=devHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 1 Lipca 2019 @joziu co ty wcale nie mam najnowszego sourcemoda........ zamknąć temat można bo już mam i działa tylko inny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 2 Lipca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach