kvbis. - FastFame Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) Witam dodałem swój serwer do gametracker'a i było wszystko git, aż nagle jak weszli pokazywało status serwera jako "death" na gametrackerze, serwer dziala tylko pisze ze mam blad z query port, a dalem poprawny. THIS SERVER CANNOT BE SCANNED Please ensure that this server is currently up and running and is not firewalled. Please verify and update the following information if it is not correct: If you are sure that this server is up and running, is not firewalled, and the query port/game type listed above are correct please visit the GameTracker Forums to request additional help. Co można zrobić? Link do gt: https://www.gametracker.com/server_info/54.38.142.181:30021Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Przy 0 graczach, pokazuje, że serwer jest aktywny. Edytowane 3 Lipca 2019 przez Squbany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kvbis. - FastFame Napisano 4 Lipca 2019 dodam, że tam jest problem z query port, zmieniałem ale nadal nie chce skanować ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach