Shadow Napisano 4 Lipca 2019 Siemka mam problem z pluginem adept_deathrun_vip nie mam pojęcia czemu jest ten error, jakby ktoś pomógł był bym szczesliwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 4 Lipca 2019 Wgrany masz sam główny plugin adpet_deathrun ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 4 Lipca 2019 ozcywiscie, że tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 4 Lipca 2019 Za aktualizuj sourcemoda oraz skompiluj ponownie plugin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 4 Lipca 2019 hmmmm a wiesz jak aktualizować normalnie? bo na pukawce tego chyba nie ma :/ a nigdy nie aktualizowalem i sie boe ze zwale cos xD i w razie czego chyba tylko kopie addons robić co nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun 1 Napisano 4 Lipca 2019 Pobierasz stabilną wersję - https://www.sourcemod.net/downloads.php?branch=stableHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Rozpakuj archiwum - nadpisz pliki na ftp zachowując strukturę katalogów przy aktualizacji możesz pominąć folder config (addons/sourcemod/config) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 4 Lipca 2019 a nie lepiej np 1.10? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 4 Lipca 2019 Wersja 1.10 jest wersją developerska i może nie być stabilna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 4 Lipca 2019 a dobra bo ja zawsze 1.10 to zaktualizuje i dam znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 4 Lipca 2019 aktualizacja nic nie pomogła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum Napisano 4 Lipca 2019 Teraz, Shadow napisał: aktualizacja nic nie pomogła Jakiej wersji sourcemoda używasz do kompilacji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) mam 3 róźne na wszelki wypadek ale jakie to nie pamietam EDIT: a to ma znaczenie jakim ;O ? Edytowane 4 Lipca 2019 przez Shadow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum 1 Napisano 4 Lipca 2019 2 minuty temu, Shadow napisał: mam 3 róźne na wszelki wypadek ale jakie to nie pamietam Ja używam tej wersji do kompilacji klikHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! folder scripting na pulpit i zostawiasz tylko spcomp.exe i compile.exe na 100% powinno Ci działać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 4 Lipca 2019 @Brum Brum kurde nie wiedziałem, że jeśli skompiluje się w innych np to albo nie będzie działać albo coś Rozwiązane dzięki @Brum Brum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 1 Lipca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie ✔ Problem został rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach