cyziek Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) ........ Edytowane 26 Lutego przez cyziek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorix Napisano 18 Lipca 2019 A masz wpln na odsprzedanie ? I pytanie jaki hosting serwerów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master 1 Napisano 18 Lipca 2019 2 godziny temu, zorix napisał: A masz wpln na odsprzedanie ? I pytanie jaki hosting serwerów Cytat Serwery znajdują się na hostingu liveserver, gdzie mam zniżki na przedłużanie serwerów na kolejne miesiące (-15% ffa, -11% surf, -4% AWP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyziek Napisano 18 Lipca 2019 Wplnów nie mam na sprzedaż, wszystko na bieżąco wykorzystuję na przedłużanie serwerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyziek Napisano 18 Lipca 2019 FFA Zarezerwowane! Surf i AWP jeszcze dostępne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zernixler Napisano 22 Lipca 2019 @cyziek Jestem zainteresowany kupnem wszystkich serwerów, płatność przelewem. Zaakceptuj moje zaproszenie na steamie, dogadamy się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskar Napisano 3 Sierpnia 2019 Jestem zainteresowany serwerami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach