wloski1997 Napisano 26 Lipca 2019 Witam Serdecznie Mam 2 pytania Jak mogę poprzez SM_Admin wczytać config np trening.cfg poprzez menu admina. Gdzie znajdę pugin na !unpasue lub !pause Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lipca 2019 56 minut temu, wloski1997 napisał: Jak mogę poprzez SM_Admin wczytać config np trening.cfg poprzez menu admina. Przez menu admina nie wiem, ale możesz użyć komendy !rcon, np !rcon exec nazwacfg 56 minut temu, wloski1997 napisał: Gdzie znajdę pugin na !unpasue lub !pause Najprawdopodobniej na alliedmods. Dodałem też plugin do działu z pluginami na tym forum, który odpowiada za przerwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wloski1997 Napisano 27 Lipca 2019 właśnie chce aby było przez sm_admin wczytaj config i wybrać. nie chce aby było przez rcon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2019 https://wiki.alliedmods.net/Custom_Admin_Menu_(SourceMod)Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 1 Lipca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie ✔ Problem został rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach