Kerel 303 Napisano 30 Lipca 2019 Witam od jakiegoś czasu staram się znaleźć mapę de_dust2, taką by można ją było edytować w World Hammer Editor, który znajduję się CS GO sdk. Zauwarzyłem że na pewno coś takiego jest gdyż na serwerach community często można znaleźć przerobione oficjalne mapy. Próbowałem użyć bspsource ale wtedy mapa jest zbugowana. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum 1 Napisano 30 Lipca 2019 Jeżeli chodzi Ci o jakieś reklamy na mapie baner jakiś to z tego co wiem jest plugin na to. bspsource dekompilując mape ucina niektóre elementy najczęściej func_areaportal, który służy do optymalizacji. Abyś mógł zedytować mape musiałbyś poprawić areaportale i przejrzeć całą mape z 2-3 razy aby się upewnić czy na mape nie zginęła jakaś ściana 😄 Najlepiej przed kompilacją mapy, bo takowa na "full" kompilacji potrafi trochę trwać 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach