Shadow Napisano 1 Sierpnia 2019 Cześc wiecie może czemu nie działa kupywanie customowych modeli w sklepie zephyrus? Spoiler "Granaty" { "Odłamkowy" { "model" "models\weapons\w_eq_fraggrenade.mdl" "worldmodel" "models\weapons\w_eq_fraggrenade.mdl" "dropmodel" "models\weapons\w_eq_fraggrenade.mdl" "entity" "weapon_hegrenade" "price" "100" "type" "CustomModel" "slot" "3" } } } Oczywiście wgrałem pluginy typu "First Person View Models" oraz "store_custom_model.smx" ktore są potrzebne Spoiler oczywiscie w menu wszystko jest ale po wcisnieciu na granat odłamkowy menu się zamyka i nic się nie dzieje Cytuj Przez Vasto_Lorde, 1 Sierpnia 2019 Poprawiam nazwę tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 1 Sierpnia 2019 Jakiekolwiek errorlogi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 1 Sierpnia 2019 nic nie widziałem, ogólnie z innego pluginu jakieś errory mam ale to nie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shadow Napisano 1 Sierpnia 2019 generalnie naprawiłem wystarczyło dodać to do store.phrases.txt "CustomModel" { "en" "Custom Weapon Model:" } ale wystąpił drugi problem Spoiler nie wiem jakim cudem to się dzieje ale po prostu granat zamiast zmienić modelu to zrobił się wielki na cały ekran prawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach