Vasto_Lorde 1 1 Napisano 8 Sierpnia 2018 Opis Plugin po trafieniu przeciwnika wyświetla przy nim ilość zadanych obrażeń. Dodatkowo, wyglądem i zachowaniem przypomina animację z gry fortnite. Cvary Cytat fortnite_hits_allowforbots 1 - Czy ma to się wyświetlać dla botów? fortnite_hits_enableplayerreconnect 1 - Czy wymuszać by nowi gracze zrobili reconnect (żeby liczby się nie bugowały przed zmianą mapy) fortnite_hits_commandnames "sm_fortnitehits;sm_hits;sm_damage;sm_fortnite;" - Komendy które włączają lub wyłączają ten plugin dla danego graczafortnite_hits_distance 50.0 - dystans między graczem a numerkamifortnite_hits_flag "" - Wybierz flagę. Tylko gracze z tą flagą mogą używać tego pluginu (puste miejsce by wszyscy mogli) Wymagania Sourcemod wersja 1.9-6236 lub wyższa Download fortnite_hits.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! fortnite_hits_1.2.0.zipHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Źródłohttps://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=309218Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lisu Napisano 16 Września 2019 Mam problem z tym pluginem, a mianowicie dodaje mi "fake graczy" na serwer. Gra 4/17 graczy na serwerze, a na GT i w CS:GO pokazuje na 12/17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikita Chruszczow 1 Napisano 16 Września 2019 2 godziny temu, Lisu napisał: Mam problem z tym pluginem, a mianowicie dodaje mi "fake graczy" na serwer. Gra 4/17 graczy na serwerze, a na GT i w CS:GO pokazuje na 12/17 Raczej nie wina tego pluginu, sam go używam i nie dodaje mi "fake graczy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lisu Napisano 18 Września 2019 W dniu 16.09.2019 o 21:48, Nikita Chruszczow napisał: Raczej nie wina tego pluginu, sam go używam i nie dodaje mi "fake graczy". po wyłączeniu tego pluginu nie ma "fake graczy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 19 Września 2019 Plugin nie ma takiej możliwości aby tworzył fake konta, musisz przeanalizować listę pluginów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach