Skocz do zawartości
huboxx

NIE SZUKA MI SERWERA

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc chcialem wgrac jedna mapke na serwer 1vs1 i od tamtego momentu nie moge wejsc na serwer 

 

screeny 1244923351_Beznazwy.thumb.png.28ba39ca09d4ab4b1ac4725ab5e57b17.png

Edytowane przez huboxx

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

z tego co mnie nauczono z folderu "maps" nie usuwa się map bo serwer nie będzie działał "nie będzie można dołączyć/odpalić" 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A mam takie pytanie czy mapy wszystkie z "maplist" i "Mapcycle" moge usunac i nic sie nie stanie ? 

 

Aby zainstalowac mapke po prostu trzeba wgrac ja do "MAPS" i wpisac do mapcycle i maplist? 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Teraz, huboxx napisał:

A mam takie pytanie czy mapy wszystkie z "maplist" i "Mapcycle" moge usunac i nic sie nie stanie ? 

nic się nie stanie bo to tylko pliki w których ustawiasz liste map i "cykl" map jakby

1 minutę temu, huboxx napisał:

Aby zainstalowac mapke po prostu trzeba wgrac ja do "MAPS" i wpisac do mapcycle i maplist? 

dokładnie tak

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
35 minut temu, Shadow napisał:

z tego co mnie nauczono z folderu "maps" nie usuwa się map bo serwer nie będzie działał "nie będzie można dołączyć/odpalić" 

Co za brednie... 

Jak chcesz ustawić jedną mapę to usuwasz wszystkie poza nią, dodajesz mapcycle/maplist jak pokazałeś wyżej oraz w parametrach startowych musisz ustawić aby włączało od razu na tamtą mape

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@Brum Brum nie brednie serio gosciu ode mnie tak mial chyba ze cos sie zmienilo :O no w parametrach to wiem to na pewno ale nie wiem to bylo 3 lata temu to moglo cos sie zmienic haha

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
6 minut temu, Shadow napisał:

@Brum Brum nie brednie serio gosciu ode mnie tak mial chyba ze cos sie zmienilo 😮 no w parametrach to wiem to na pewno ale nie wiem to bylo 3 lata temu to moglo cos sie zmienic haha

Grałeś u mnie na testowym? Grałeś, a jakoś wszystko działa dobrze.
https://imgur.com/bVrGLbH
Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! 
https://imgur.com/VdcJXjt
Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami!
https://imgur.com/nV1TeWw
Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
4 minuty temu, Brum Brum napisał:

Grałeś u mnie na testowym? Grałeś, a jakoś wszystko działa dobrze.

no dobra czyli się zmieniło no, nie patrzyłem jak teraz tylko sugerowałem się tym co miałem :/ sorka za wprowadzenie w błąd

 

@Brum Brum ale z tego co widze ma serwer na livs więc szybko mu pójdzie skoro tam instalatory pluginów itp są więc no dużo pewnie nie miał do roboty

Edytowane przez Shadow

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...