Lisu Napisano 11 Sierpnia 2019 Mam problem, plugin Abner_res nie odtwarza muzyki do końca CFG Spoiler // This file was auto-generated by SourceMod (v1.9.0.6280) // ConVars for plugin "abner_res.smx" // Plugin version // - // Default: "4.0.1" abner_res_version "4.0.1" // Enable/Disable client preferences // - // Default: "1" res_client_preferences "1" // Path of sounds played when Counter-Terrorists Win the round // - // Default: "misc/tecnohard" res_ct_path "misc/awp" // Default sound volume. // - // Default: "0.75" res_default_volume "0.75" // Path of sounds played when Round Draw or 0 - Don´t play sounds, 1 - Play TR sounds, 2 - Play CT sounds // - // Default: "1" res_draw_path "1" // Play sounds to the end. <------------------------ // - // Default: "0" res_play_to_the_end "1" // 1 - Random, 2 - Play in queue // - // Default: "1" res_play_type "1" // Print mp3 name in chat (Suggested by m22b) // - // Default: "1" res_print_to_chat_mp3_name "1" // Stop map musics // - // Default: "1" res_stop_map_music "0" // Path of sounds played when Terrorists Win the round // - // Default: "misc/tecnohard" res_tr_path "misc/awp" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum Napisano 11 Sierpnia 2019 Nie jestem pewny o co Ci chodzi konkretnie, ale przypuszczam, że po prostu muzyka, którą chcesz dać jest krótsza niż czas do końca ponownej rundy ( mp_round_restart_delay ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lisu Napisano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) 7 minut temu, Brum Brum napisał: Nie jestem pewny o co Ci chodzi konkretnie, ale przypuszczam, że po prostu muzyka, którą chcesz dać jest krótsza niż czas do końca ponownej rundy ( mp_round_restart_delay ) muzyka ma 30sec a gra tylko 10-15, chce aby po zakonczonej rundzie, gralo jeszcze dalej ( w next rundzie) chyba sie tak dało @edit mp_round_restart_delay 0 w tym przypadku zakoncza runde od razu @edit 2 mp_round_restart_delay 30 to też za dużo ( zeby cała muzyka grała ) Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez Lisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jokersik Napisano 11 Sierpnia 2019 Wydaje mi sie ze się nie da walczylem z tym nie raz na innych serwerach tez sie nie spotkalem aby dzwiek odtwarzany przenosil sie na kolejna runde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lisu Napisano 11 Sierpnia 2019 Wydaje mi się, ze ostatnio jak robiłem serwer ( jakie 4 miesiace temu) i korzystałem z tego samego pluginu, to tak było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum 1 Napisano 11 Sierpnia 2019 https://github.com/abnerfs/round_start_soundsHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lisu Napisano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) 25 minut temu, Brum Brum napisał: https://github.com/abnerfs/round_start_soundsHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Mozliwe ze to był ten plugin, juz sprawdzam Dzięki @Brum Brum tylko minus jest taki, ze ten plugin gra na poczatku rundy Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez Lisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brum Brum 1 Napisano 11 Sierpnia 2019 34 minuty temu, Lisu napisał: Mozliwe ze to był ten plugin, juz sprawdzam Dzięki @Brum Brum tylko minus jest taki, ze ten plugin gra na poczatku rundy No tak XD z samej nazwy pluginu to wynika. Wrzuć roundendsound + roundstartsound i potnij dźwięki muzyki tak aby się kończył na koniec rundy, a na starcie rundy grał od tego samego momentu co skończyło 😜 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lisu Napisano 11 Sierpnia 2019 Teraz, Brum Brum napisał: No tak XD z samej nazwy pluginu to wynika. Wrzuć roundendsound + roundstartsound i potnij dźwięki muzyki tak aby się kończył na koniec rundy, a na starcie rundy grał od tego samego momentu co skończyło 😜 XDDDDDDDDDDDD nie patrzyłem wczesniej na nazwe, ale az tak mi to nie przeszkadza, zebym ciał muzyke xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 1 Napisano 11 Sierpnia 2019 4 godziny temu, Lisu napisał: XDDDDDDDDDDDD nie patrzyłem wczesniej na nazwe, ale az tak mi to nie przeszkadza, zebym ciał muzyke xD Come on man. https://www.audacityteam.org/Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach