M0N0 Napisano 19 Sierpnia 2019 Witam, mam problem tak naprawdę nie wiem z czym. Wgrałem mapę do folderu maps, na serwerze w plikach mapcycle.txt i maplist.txt mapa została dodana, gdy wchodzę na serwer mapa się pobiera, lecz wywala automatycznie po pobraniu z powodem "Missing map maps\awp_lego_9.bsp, disconnecting". Sv pure jest ustawiony na "0", inni też tak mają. Nie wiem czemu tak się dzieje, może ktoś by wiedział, byłbym naprawdę wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł 3 Napisano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M0N0 Napisano 19 Sierpnia 2019 Dzk, problem rozwiązany Przez MAGNET, 20 Sierpnia 2019 Następnym razem spróbuj poszukać Twojego problemu na forum, zanim założysz temat ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET Napisano 20 Sierpnia 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach