Piotrex Napisano 22 Sierpnia 2019 Siema, mam duży problem z serwerem zm. Przestały mi działać wszystkie plauginy funkcyjne na tym modzie, nie mam pojęcia jaki może być tego powód, ponieważ wszytko się zepsuło jednego dnia, a ja nic nie robiłem w plikach... Podgląd konsoli : https://pastebin.com/gzQSXMihHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cytuj Przez Vasto_Lorde, 22 Sierpnia 2019 Proszę nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Poprawiam nazwę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 22 Sierpnia 2019 Mamy tutaj wiadomość: zombiereloaded.smx (Zombie:Reloaded): Error detected in plugin startup (see error logs) mapchooser_extended_sounds.smx (Mapchooser Extended Sounds): Error detected in plugin startup (see error logs) Więc wnioskuję, że pojawią się errorlogi w sourcemodzie, możesz też je podesłać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach