MAGNET 1 Napisano 4 Września 2019 Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Serwer z modyfikacją Capture The Flag oraz Battlefield 2 MOD Na takim serwerze na pewno nie grałeś! Dlaczego nie spróbować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dev Napisano 4 Września 2019 loga nie widać dobrze na normalnym stylu... coś więcej może o serwerze powiedziałbyś czy to po prostu ctf+bfmod z neta? ** WYPOWIEDŹ ZOSTAŁA NAPISANA W DOBREJ INTENCJI DOBREGO CZŁOWIEKA, NIE MA NA CELU NIKOGO URAZIĆ ** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET Napisano 4 Września 2019 ctf z alliedów + przeróbki wizualne BF2 napisałem - odwzorowanie z 1.6 Więcej masz tutaj: https://1shot2kill.pl/topic/41975-capture-the-flag-bf2-co-to-jest/Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dev Napisano 4 Września 2019 5 minut temu, MAGNET napisał: ctf z alliedów + przeróbki wizualne BF2 napisałem - odwzorowanie z 1.6 Więcej masz tutaj: https://1shot2kill.pl/topic/41975-capture-the-flag-bf2-co-to-jest/Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! tylko tyle, bez żadnych szczegółowych informacji? sklepy,vipy,inne pierdoły czy tylko bf+ctf jest na serwerze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET Napisano 4 Września 2019 *Tylko*? A może *aż*? Czytałeś opis z linku? Serwer ma dużo do zaoferowania. Vip jest. Sklepu nie ma - niepotrzebny Inne pierdoły? Mam wypisywać, że posiada SourceBansa, advertisementy, spawn protection? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dev Napisano 4 Września 2019 2 minuty temu, MAGNET napisał: *Tylko*? A może *aż*? Czytałeś opis z linku? Serwer ma dużo do zaoferowania. Vip jest. Sklepu nie ma - niepotrzebny Inne pierdoły? Mam wypisywać, że posiada SourceBansa, advertisementy, spawn protection? Powinieneś wypisać jak najwiecej unikatowych rzeczy aby wyróżnić swój serwer wśród innych... 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET 1 Napisano 4 Września 2019 Bardziej mi chodziło o zostawienie takiej nuty tajemnicy. Jest zajawka w postaci filmu. Chcesz wiedzieć więcej? Wejdź na serwer Czy powinienem? Hmm może i masz rację, ale ponieważ już zrobiłem pare reklam nie bede już mieszał to niech zostanie tak jak jest. Najwyżej stracę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esej 1 Napisano 4 Września 2019 Nie zachęciło mnie to całkowicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET 1 Napisano 14 Września 2019 a teraz? 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET Napisano 24 Września 2019 Faktycznie, dupy nie urywało... Poszedłem za radą i stworzyłem o taki coś: 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach