Limitowany Napisano 5 Września 2019 Sprzedam: Serwer cs:go ONLY MIRAGE Cena: 100zł Płatność: PayPal, przelew natychmistowy Kontakt: pw, gg: 63313201. Powód sprzedaży: Potrzebuje kasy xD Więcej info o serwerze: - 128 TR - Hosting pukawka - GOTV - hosting www (w pakiecie aktualnie mam na nim SB) - serwer nigdy nie miał reklamy a jak widać ktoś tam gra i ma stałych graczy - wystarczy kupić reklamę i będzie śmigać 24/24 - unikalna paczka nie generująca żadnych błędów (kosztowała więcej niż chce za serwer 😛 ) - fastdownload - w FTP wszystkie pliki SMX i SP - GT - KLIKHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Cena serwera niska ze względu na to, że nie ma on dużo graczy no ale jak widać ktoś tam gra i stali są jak się kupi reklamę będzie niebo lepiej. Paczkę tworzył @Mesharsky więc wszystko śmiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun 2 Napisano 5 Września 2019 Za serwer chcesz 100zł na którym nie ma graczy, nie trafiony pomysł z serwerem i zapewne chcesz odzyskać kosz paczki. Może byś opisał co ma takiego unikalnego bo obecnie serwer nie jest wart tej ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky Napisano 5 Września 2019 Kurde, nawet nie pamiętam że ja robiłem ten serwer. Ale przewinęło się evilshot przez zlecenia więc pewnie tak 😄😂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Limitowany 2 Napisano 5 Września 2019 2 minuty temu, szogun napisał: Za serwer chcesz 100zł na którym nie ma graczy, nie trafiony pomysł z serwerem i zapewne chcesz odzyskać kosz paczki. Może byś opisał co ma takiego unikalnego bo obecnie serwer nie jest wart tej ceny Nie nie trafiony pomysł, po prostu tak się ułożyło i spadło mi coś na głowę. Serwer ma unikalną paczkę bo nigdzie indziej takiej nie ma w tym plugin Merszala płatny -> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VestSmart Napisano 5 Września 2019 5 godzin temu, Limitowany napisał: Nie nie trafiony pomysł, po prostu tak się ułożyło i spadło mi coś na głowę. Serwer ma unikalną paczkę bo nigdzie indziej takiej nie ma w tym plugin Merszala płatny -> To powiedz co jest takiego unikalnego na tym serwerze... bo ja tam nic nie widzę. Ooo kozak że masz ten plugin. 😍 Woooow.. tylko czy wiesz, że ten plugin ma +15 innych serwerów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesharsky 1 Napisano 5 Września 2019 2 minuty temu, VestSmart napisał: To powiedz co jest takiego unikalnego na tym serwerze... bo ja tam nic nie widzę. Ooo kozak że masz ten plugin. 😍 Woooow.. tylko czy wiesz, że ten plugin ma +15 innych serwerów? Z 30 TBH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anonimowy Napisano 6 Września 2019 Nie sprzedasz tego serwer'a za 100, zjedź z ceny do np 50-30zł. Znajdziesz szybko kogoś kto kupi ten serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach