Anox1920 Napisano 7 Września 2019 1. Plugin opis co posiada Vip pod komendą !vip/sm_vip Tag [VIP] przed nickiem Tag [VIP] w tabeli Wyróżniający się kolor podczas pisania na czacie Możliwość resetowania statystyk: !rs Dostęp do wyboru rękawiczek: !gloves Dostęp do malowania broni: !ws Możliwość wyboru kosy :!knife Informacje tekstową na czat że VIP wchodzi / wychodzi Dostęp do StatTrak: !st Dostęp do Nametag: !nametag Show damage - pokazywanie obrażeń na środku ekranu Kamizelka w każdej rundzie Dodatkowe 3hp za zabicie Dodatkowe 5hp za zabicie HS + cena : Cena V.I.P'a: 8,61zł SMS / 5zł PRZELEW / 5zł PAYPAL / 5zł PSC / 10zł w skinach (Kobiety płacą 50% ceny) 2. Plugin VIP/ADMIN/OPIEKUN/ROOT tag Poszukuje pluginu : [VIP]/[ADMIN]/[OPIEKUN]/[ROOT] w tagu (tabeli) jak i na chacie np [ROOT] nick : bla bla bla / [OPIEKUN] nick : bla bla bla [ADMIN] nick : bla bla bla [VIP] nick : bla bla bla 3. WH dla admina i chodzi mi o normalny plugin bo ten csgoadmin_esp cos nie działa 😕 jak jest wł to nie widać nic przez sciane a tylko wyłacza nam widom na mini mapie naszej druzyny 😞 4. Plugin INFO o nas jak wchodzimy na serwer np sid kraj godzina ip serwera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun 1 Napisano 8 Września 2019 Plugin na opis vipa do lekkiej edycji - Plugin na tagi Wh dla admina 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anox1920 4 Napisano 8 Września 2019 3 godziny temu, szogun napisał: Plugin na opis vipa do lekkiej edycji - Plugin na tagi Wh dla admina 😄 Nie wiem czy potrafisz czytać czy nie ale ADMIN TAG chce by był kolorowy tag kolorowy nick kolory i pisanie kolorem 🙂 "3. WH dla admina i chodzi mi o normalny plugin bo ten csgoadmin_esp cos nie działa 😕 jak jest wł to nie widać nic przez sciane a tylko wyłacza nam widom na mini mapie naszej druzyny 😞 " za vip opis dzięki 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Września 2019 13 minut temu, Anox1920 napisał: Nie wiem czy potrafisz czytać czy nie 13 minut temu, Anox1920 napisał: chce by był To jest opryskliwe - pomógłbym Ci, ale nie zasługujesz 😛 za 50zł mogę się za to zabrać 😃 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-Gamer- 1 Napisano 8 Września 2019 (edytowane) Ja używam tego pluginu 'wh dla admina' na swojej arenie i wszystko działa jak należy nie obciąża var,sv nie skacze. https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=312982Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Z pierwszej strony pobierasz wszystkie pliki Jeśli chcesz by działał tylko dla administratorów w trybie obserwacyjnym, a nie dla administratorów, którzy nie żyją. Dodajesz to: easy_esl_admin_esp.smxHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! easy_esl_admin_esp.spHej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! VIP by @Mesharsky W nim masz chyba wszystko czego ci trzeba To możesz w łatwy sposób zablokować na flagę o tutaj config/admin_overrides.cfg " Możliwość resetowania statystyk: !rs Dostęp do wyboru rękawiczek: !gloves Dostęp do malowania broni: !ws Możliwość wyboru kosy :!knife Dostęp do StatTrak: !st Dostęp do Nametag: !nametag " Edytowane 8 Września 2019 przez -Gamer- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach