Kerel 303 Napisano 21 Września 2019 Witam ostatnio po update'cie nie mogę odpalić mojego serwera testowego na steamCMD ze względu na pojawiający się komunikat: Missing shutdown function for sv.Init( bDedicated ) : sv.Shutdown(). Nie wiem co on oznacza. Próbowałem app_update 740 , app_update 740 validate i nie wiem co to może być. Za pomoc z góry dziękuję :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakikolwiek Napisano 24 Września 2019 dołączam się do tematu, mam ten sam problem ma ktoś jakiś pomysł jak to ogarnąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerel 303 1 Napisano 13 Października 2019 Ta wiadomość skierowana jest do osób z podobnym problemem i do @jakikolwiek : Problem tkwi w metamodzie wystarczy pobrać nowszą wersję i zastąpić starą ;-). Mam nadzieję że pomogłem. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 14 Października 2019 Najnowszy metamod można pobrać z: https://go-code.pl/forum/39-metamod/Hej! Skorzystałeś z linku lub pobrałeś załącznik? Uhonoruj naszą pracę poprzez rejestrację na forum i rośnij razem z nami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 14 Października 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach