KOMORNIK Napisano 28 Września 2019 Witam, Mam pytanie chcę zacząć stawiać serwery cs go lecz jestem w to zielony i w pliku admin_simple są flagi "flags" "abcdefghiz" lecz jeszcze nie wiem za co każda flaga odpowiada pomożecie? I czy jest jakaś strona gdzie nauczę się podstaw w tworzeniu serwerów cs go? Przez MAGNET, 28 Września 2019 Następnym razem postaraj się lepiej opisać w temacie swój problem. Na przykład tak, jak po edycji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 28 Września 2019 Poradniki na yt @MAGNET Opis flag jest na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMORNIK Napisano 28 Września 2019 dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGNET Napisano 28 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach