DajK Napisano 6 Października 2019 Witam, napotkałem problem z prefixem i jest tu ktoś kto mógłby mi pomóc bo już nie mam sił z użeraniem się z tym ? Mianowicie wyświetla mi się cały czas taki komunikat: Cytat //// infoprefix.sp // // C:\Users\Komputronik\Desktop\scripting\infoprefix.sp(2) : fatal error 183: cannot read from file: "multicolors" // // Compilation aborted. // 1 Error. multicolors mam wgrane i wszystko tak jak na filmiku zrobione. Przez Vasto_Lorde, 8 Października 2019 Nazywaj tematy bardziej konkretnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogun Napisano 6 Października 2019 Nie do końca, kompilator nie znajduje multicolors upewnij się że jest w odpowiednim katalogu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DajK Napisano 7 Października 2019 dobra już naprawione wszystko 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vasto_Lorde Napisano 9 Października 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat został zamknięty. Powodem jest całkowite rozwiązanie problemu zawartego w temacie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zaraportuj ten post z prośbą o ponowne otwarcie i kontynuację dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach